Boksta Sivaslı Sporcunun Başarısı - Son Dakika
Yerel

Boksta Sivaslı Sporcunun Başarısı

Kayseri'de düzenlenen Türkiye boks şampiyonasında Sivas'tan Fatma Kılıç Türkiye ikincisi oldu.

10.01.2012 11:40

Kayseri'de düzenlenen Türkiye boks şampiyonasında Sivas'tan Fatma Kılıç Türkiye ikincisi oldu.

Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde yapılan ve yaklaşık 300 sporcunun katıldığı Türkiye şampiyonasında yıldız bayanlarda Sivas'ı temsil eden Fatma Kılıç ikinci olurken, diğer sporcular çeyrek finalde turnuvaya veda etti.

Bu sonuçla milli takım kampına katılmaya hak kazanan Kılıç, "Hedefim Dünya ve Avrupa şampiyonu olmak. İnşallah bunu gerçekleştireceğim" dedi.

Bu arada Boks Federasyonu İl Temsilcisi Cengiz Karaoğlan, şampiyonaya katılan sporcularla birlikte Yol-İş Sendikasını ziyaret ederek, başkan Eyüp Baran ile bir araya geldi.

Karaoğlan, Kayseri'de düzenlenen şampiyonada yıldızlar kategorisinde elde edilen başarının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Sporcularımı kutluyorum, gerçekten büyük özveri gösterdiler" dedi.

Sivas'ta başarılı sporcuların yetişmesi noktasında önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden İl Temsilcisi Karaoğlan, "Boksta her gün çıta yükseliyor. Arzumuz kısa vadede büyük başarıları yakalamak" dedi.

Sendika Başkanı Eyüp Baran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Fatma Kılıç kardeşimizi tebrik ediyorum, önemli sonuç elde etti. İlimizin boksta ne kadar başarılı ve özverili olduğunu göstermiştir. Bizler sendika olarak boks sporuna katkı sunabilmek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Boksta Sivaslı Sporcunun Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement