Bologna Süreci Bölgesel Bilgilendirme Çalıştayı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bologna Süreci Bölgesel Bilgilendirme Çalıştayı Yapıldı

Bologna Süreci Bölgesel Bilgilendirme Çalıştayı Yapıldı

Bologna Süreci Bölgesel Bilgi Paylaşımı Çalıştayı, Selçuk Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

13.03.2012 11:55

Bologna Süreci Bölgesel Bilgi Paylaşımı Çalıştayı, Selçuk Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Çalıştayda Bologna uzmanlarınca yapılan değerlendirmelerde Nevşehir Üniversitesi'nin Bologna sürecine uyum konusunda iyi bir seviye yakaladığı, yıl sonunda Diploma Eki Etiketi (Diploma Supplement Label) alabileceği bildirildi.

Yakın bölgedeki 11 üniversitenin temsilcilerinin katılımıyla Selçuk Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Bologna Süreci Türkiye Uygulaması Projesi Bölgesel Bilgi Paylaşımı Çalıştayı'na Nevşehir Üniversitesini temsilen Rektör Yardımcısı ve Bologna Eşgüdüm Komisyonu (BEK) Başkanı Prof. Dr. Çetin Pekacar, BEK üyesi Doç. Dr. Şeref Turhan ve Eğitim Öğretim Planlama Uzmanı Funda Nalbantoğlu Yılmaz katıldı.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkan V. Prof. Dr. Şaban Çalış'ın birer konuşma yaptığı açılışın ardından çalıştay, Bologna Uzmanları Prof. Dr. Mehmet Durman, Prof. Dr. Hasan Mandal ve Prof. Dr. Tuğba Yanpar Yelken'in sunumları çerçevesinde; Bologna Süreci ile ilgili olarak üniversitelere uygulanan anket sonuçlarının bölgesel açıdan değerlendirilmesi, ortak sorunların paylaşılması ve uygulama sürecinin iyileştirilmesine yönelik soru-cevap kısımları ile devam etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bologna Süreci Bölgesel Bilgilendirme Çalıştayı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement