Bozüyük'te 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Bozüyük'te 19 Mayıs Coşkusu

Bozüyük\'te 19 Mayıs Coşkusu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

19.05.2015 15:30

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Törenlere, Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Garnizon Komutan Vekili Yüzbaşı Süleyman Can, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Saat 10: 00'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan törende, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Dübek tarafından yapıldı. Konuşmanın ardından ise, halk oyunları ekibi gösterisi, karate kursu öğrencilerinin gösterileri ve güreş takımı gösterileri yer aldı. Bozüyük Halk Eğitim Merkezi tarafından mini bir konser verilerek, şiirler okundu. Daha sonra karate, taekwondo ve satranç dallarında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyük'te 19 Mayıs Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • melih açıkalın: nerde coşkuyla kutlandı yalan haber yapmayın 50 kişi bile yoktu 0 0 Yanıtla

Advertisement