Btb'den Eski Başkanlara Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Btb'den Eski Başkanlara Teşekkür Plaketi

Btb\'den Eski Başkanlara Teşekkür Plaketi

Burdur Ticaret Borsası (BTB)'nin Meclis Toplantısı'nda, Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, Borsa'ya yaptığı katkılarından dolayı, eski Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol'a plaket ve Atatürk tablosu takdim etti.
Burdur Ticaret Borsası'nın...

16.11.2013 11:55

Burdur Ticaret Borsası (BTB)'nin Meclis Toplantısı'nda, Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, Borsa'ya yaptığı katkılarından dolayı, eski Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol'a plaket ve Atatürk tablosu takdim etti.

Burdur Ticaret Borsası'nın Meclis Toplantısı'na eski Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol ve eski Meclis Başkanı Orhan Akay konuk oldu. Toplantı öncesi bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, "Hepimizin de bildiği gibi bir seçim süreci yaşadık. Bu bir bayrak yarışıydı. Dostça, kardeşçe geçen bu seçimde üyelerimizin teveccühü ile bu bayrağı biz devraldık. Yıllardır Burdur Ticaret Borsası'na üye olan birisi olarak, bu bayrağı en iyi yere taşımak için ekibimizle beraber gece-gündüz çalışacağız" dedi.

Mayıs ayında yapılan seçimde, kendilerini destekleyen ya da desteklemeyen üyelere teşekkür eden Başar, "Artık seçimler geride kaldı. Bundan sonra birlik beraberlik içerisinde üyelerimiz, üreticilerimiz ve ilimizin kalkınması için neler yapılabileceğini konuşup, tartışacağız. Herkesin fikirleri bizim için önemli ve değerlidir. Bu Borsa hepimizin. Bu yönetimde oy veren vermeyen herkesin yönetimidir" şeklinde konuştu.

Burdur Ticaret Borsası'nın ilgi alanında tarım, hayvancılık ve gıda sektörünün sorunlarına, projelerine yardımcı olmak olduğunu aktaran Başar, "Bu sektörde faaliyet gösteren bütün üyelerimizin her zaman yanında olacağız. Her türlü sorunlarında bize gelebilirler. Burdur Ticaret Borsası olarak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde de Burdur'u en iyi şekilde temsil etmek için yola çıktık" dedi.

Eski Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol'un 4 yıl TOBB Mevzuat Komisyonu Üyeliği yaptığını ifade eden Başar, "Değerli çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Bizler de bu yöndeki hedef çıtamızı biraz daha yüksek tutmuş, Ağustos ayında yapılan TOBB 69'ncu Genel Kurulu'nun ardından, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı olarak TOBB Hayvancılık Komisyonu'na seçilmiş, hemen ardından ise TOBB Hayvancılık Komisyonu Başkan adaylığımı da açıklamıştım. İlerleyen günlerde ise Hayvancılık Komisyonu şeması netlik kazanacaktır. Komisyon şemasının belirlenmesinin ardından, proje ve çalışmalarımızı bu yönde devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından BTB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, Burdur Ticaret Borsası'na yaptığı katkılardan dolayı Baki Varol'a teşekkür plaketi ve Atatürk tablosu, Meclis Başkanı Hikmet Çangır ise eski Meclis Başkanı Orhan Akay'a teşekkür plaketi ve Osmanlı dönemindeki halı pazarını anlatan tablo hediye etti. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Btb'den Eski Başkanlara Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement