Buharkent 'Bir Tebessüm Bin Tebessüm' İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Buharkent 'Bir Tebessüm Bin Tebessüm' İftarında Buluştu

Buharkent Kaymakamlığı ve Buharkent Belediyesi tarafından yürütülen “Bir Tebessüm Bin Tebessüm” projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine yönelik iftar yemeği düzenlendi.

14.06.2016 12:55

Buharkent Kaymakamlığı ve Buharkent Belediyesi tarafından yürütülen "Bir Tebessüm Bin Tebessüm" projesi kapsamında yetim ve öksüz çocuklar ile ailelerine yönelik iftar yemeği düzenlendi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan iftar yemeğine Buharkent Kaymakamı Cemil Öztürk ve Eşi, İlçe Garnizon Komutanı Ali Kırşan, Belediye Başkanı Mehmet Erol ve Eşi, Projeye Paydaş olan Kamu Kurum Müdürleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, proje kapsamındaki aileler ve çocukları katıldı.

İftar yemeğinde konuşan AK Parti'li Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederek, "Rahmetin, bereketin, yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik ve kardeşliğin zirveye ulaştığı bu ayı değerlendirmemiz gerekiyor. Bu ay ki; Allah'ın bütün alemleri rahmetiyle kuşattığı, bolluk ve bereketin cümle hanelere indiği, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun pekiştiği kıymetli zaman dilimlerinden birisidir. Bu ay ki; nefsimizi imtihan edebilmemiz ve iç muhasebe yapabilmemiz için büyük bir imkan, Allah'ın rızasını kazanabilmemiz için de büyük bir fırsattır. Allah, hepimizi bu imkan ve fırsatlardan ziyadesiyle istifade edenlerden eylesin" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Buharkent 'Bir Tebessüm Bin Tebessüm' İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement