AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez, Şanlıurfa'nın resmen büyükşehir olmasının mutluluk verici olduğunu belirtti.
Partiden yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Eğilmez, önceki gün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan "Büyükşehir Yasası"nın Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diledi.
Söz konusu yasanın onaylanmasıyla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti milletvekilleri ile durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Eğilmez, şunları kaydetti:
"Şanlıurfa'yı çok ilgilendiren yasayı sayın Cumhurbaşkanımız onayladı. Çok mutlu olduk. Bakanımız ve milletvekillerimizle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptık. Yeni yasanın onaylanması dolayısıyla hem sayın bakanımız hem de milletvekillerimiz çok mutlu oldu."
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kente gelişiyle ilgili bilgi de veren Eğilmez, "Sayın Başbakanımız 20-30 Aralık 2012 tarihleri arasında Şanlıurfa'ya gelerek bir dizi açılış gerçekleştirecek" dedi.
Muhabir: Halil Fidan
Yayıncı: Mehmet Güldaş - ŞANLIURFA
Son Dakika › Yerel › 'Büyükşehir Yasası'Nın Onaylanması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.