
Buz Hokeyi Federasyonu Faaliyet Programı'nda yer alan Buz Hokeyi Bayanlar Ligi'nde Erzurum Gençlik Spor, İstanbul Üniversitesi'ni 5-2 yendi. 3 bin seyirci kapasiteli Buz Arena'da oynanan karşılaşmanın ilk periyotunu, Erzurum Gençlik Spor Kulübü 3-0 önde tamamladı.
İkinci periyotta iki tarafta mücadeleci oyununu sürdürdü ve periyot Erzurum Gençlik Spor Kulübü'nün 4-1'lik üstünlüğüyle bitti.
Karşılıklı ataklarla geçen son periyotta ise taraflar birer sayı buldu ve Erzurum Gençlik Spor Kulübü maçı 5-2 kazandı. Cumartesi günü oynanan maçta ise Anakara Üniversitesi İstanbul Üniversitesi'ni farklı bir skorla mağlup etti. ABD'li Antrenör Mc. Adams. Keith ve İkram Çintimar yönetimindeki buzun perileri, 5-2'lik İstanbul Üniversitesi galibiyeti sonrası büyük bir sevinç yaşadı. - ERZURUM
Son Dakika › Yerel › Buzda Erzurum Farkı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?