Çam Ağaçları Ağır Yaralı - Son Dakika
Yerel

Çam Ağaçları Ağır Yaralı

Çam Ağaçları Ağır Yaralı

Oltu’daki mesire alanlarında bulunan çam ağaçları, kendi bilmez doğa düşmanları tarafından büyük tahribatlara maruz kalıyor.

19.08.2015 13:50

Oltu'daki mesire alanlarında bulunan çam ağaçları, kendi bilmez doğa düşmanları tarafından büyük tahribatlara maruz kalıyor.

Uzunoluk ve diğer mesire alanlarında sıklıkla karşılaşılan çirkin görüntülerden birisi de çam ağaçlarının gövdelerinin bıçak ve baltalarla zarar görmeleri oluşturuyor.

Doğa düşmanları tarafından kesici ve delici aletlerle alandaki ağaçların gövdelerine büyük zarar verilmesi duyarlı vatandaşların tepkisi çekti.

Ateş yakmak ya da çıra ihtiyaçlarını karşılamak için kendini bilmez kişiler, çam ağaçlarının gövdelerine büyük zarar verirken ağaçların bu durumuna büyük tepki gösteren doğa severler, "Bu güzelim ağaçlara yapılanların insanlıkla ilgisi yok. Bunu doğadaki vahşi hayvanlar yapmıyor. Ağaçlara böylesine zarar verenler hayvanlardan da öte mahlüklar. Yazık günahtır. Bir çam ağacının bu seviyeye gelebilmesi 30-40 yıl alıyor. Ağaçlara bu tür zarar verenlerin tespit edilmeleri ve en ağır cezayı almaları gerekir." şeklinde tepkilerini dile getirerek herkesi daha doğaya karşı daha duyarlı olmaya davet ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çam Ağaçları Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement