Çamlıhemşin Belediyesi'nde Toplu Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çamlıhemşin Belediyesi'nde Toplu Sözleşme İmzalandı

07.03.2013 13:11

Çamlıhemşin Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Çamlıhemşin Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyede gerçekleştirilen ve 11 işçiyi ilgilendiren toplu iş sözleşmesi imza törenine, Belediye Başkanı İdris Lütfü Melek, Belediye-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk ile işçiler katıldı.

Melek, toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyerek, "Belediyemiz bünyesinde çalışan tüm personelimizin haklarını daima koruyoruz. Onlara gerek maddi gerekse manevi anlamda her türlü desteği veriyoruz" dedi.

İki yıl için imzalanan sözleşme kapsamında işçilere her yıl için ayrı ayrı yüzde 12 zam yaptıklarını ifade eden Melek, ayrıca yakacak, evlenme, çocuk ve kira yardımı gibi sosyal konularda iyileştirme yaptıklarını kaydetti.

Belediye-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Öztürk ise toplu iş sözleşmelerinin sonuçlanmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Melek'e teşekkür etti.

Muhabir: Bülent İsmailoğlu

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çamlıhemşin Belediyesi'nde Toplu Sözleşme İmzalandı - Son Dakika


Advertisement