Cemil Tugay, Tunç Soyer'e Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Cemil Tugay, Tunç Soyer'e Teşekkür Etti

Cemil Tugay, Tunç Soyer\'e Teşekkür Etti

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti. Tugay, sosyal medya hesabında 'Sayın Tunç Soyer başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum' paylaşımını yaptı.

17.02.2024 14:48  Güncelleme: 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti. Tugay, sosyal medya hesabında "Sayın Tunç Soyer başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum" paylaşımını yaptı.

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzmir Büyükşehir Beleidye Başkanı Tunç Soyer'e teşekkür etti. Tugay, paylaşımında şu ifadelere yerdi:

"Sayın @tuncsoyer başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kültüründe halkımıza hiç durmadan hizmet etmek vardır. Biz, kendisinin taşıdığı bayrağı alıp daha ileriye götüreceğiz. İyi planlanmış, doğru projelerle İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Cemil Tugay, Tunç Soyer'e Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement