CHP Balıkesir'de 26 Mart Mitingini Referans Gösterdi - Son Dakika
Yerel

CHP Balıkesir'de 26 Mart Mitingini Referans Gösterdi

CHP Balıkesir\'de 26 Mart Mitingini Referans Gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayları Balıkesir'de mahalle yürüyüşü yaptı.

28.03.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayları Balıkesir'de mahalle yürüyüşü yaptı. Adnan Menderes ve Paşaalanı mahallelerindeki parti yürüyüşünde Sami Sözat, genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir mitingine olan katılımın seçim sonuçlarını ilan eden bir görüntü olduğunu belirtti. 26 mart mitingini referans gösteren Sözat, Balıkesir'de birinci parti olacakları iddiasında bulundu.

CHP, Adnan Menderes Mahallesi yürüyüşünün ardından dün akşam Paşaalanı Mahallesi'nde 2 saat süren bir yürüyüş gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Büyükşehir belediye başkan adayı Sami Sözat, Karesi belediye başkan adayı Ender Biçki, Altıeylül belediye başkan adayı Mehmet Ali Çiçek, yürüyüş sonunda yaptıkları konuşmalarında semt yürüyüşlerinin ve 26 mart mitinginin zaferi müjdelediğini kaydettiler. Mahalle yürüyüşlerinde partiyi destekleyen vatandaşlar evlerinin pencerelerinden alkış yapıp bayrak salladı. Partinin il ve ilçe örgütü başkan ve yöneticileri ile partililerin katıldığı yürüyüşün sonunda belediye başkan adayları birer konuşma yaptı. CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk, ısmarlama anketlerin doğruyu söylemediğini, Kılıçdaroğlu'nun Balıkesir mitinginin gerçekleri yansıttığını kaydetti. Karesi adayı Ender Biçki siyaseti yürekleriyle yaptıklarını, 30 Mart akşamı sandıklar açıldığında kimin kazanacağının hep beraber görüleceğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat, önceki gün (26 mart) yapılan Balıkesir mitinginin CHP'nin Balıkesir'de seçimden birinci parti çıkacağını gösterdiğini öne sürdü. Sami Sözat, "İki saattir yürüyoruz, tablo ortada. 'Bitsin artık bu dert, gitsin bu hükümet' diyenler bu gerçeği dile getiriyor. Balıkesir'de 26 mart günü yapılan o büyük miting de artık Balıkesir'deki tabloyu ortaya koydu. Seçim sonucu aslında o mitingde ilan edildi" dedi.

Kalabalığın "Başkan Sami!" sloganları üzerine ise Sözat, "Başkan ben değil sizsiniz" diyerek partilileri selamladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Balıkesir'de 26 Mart Mitingini Referans Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement