CHP Bayramiç Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Bayramiç Seçim Bürosu Açıldı

CHP Bayramiç Seçim Bürosu Açıldı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosu açıldı.

19.02.2014 17:19

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosu açıldı.

CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, açılışta yaptığı konuşmada, "CHP'li belediyeler neden başarılı biliyor musunuz? Onlar halkının hizmetkarı. Onlar halkın parasını yol yapımında, içme ve kullanma suyunda, arıtma tesislerinde, hizmet aracı ve makine alımında kullanıyor" dedi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, "İnşallah 31 Marta günü İsmail Sakin Tunçer ve ben belediye başkanı olarak yola devam edeceğiz. Bunda hiçbir şüphem yok. O zaman yine aynı anlayışla 5 yıl daha birlikte ben Çanakkale'de, Tunçer Bayramiç'te hizmet vermeye devam edeceğiz. Bugün burada yaşayanlar çiftçilerimizin ürettiği peynir bir markaysa, çiftçilerin domatesi bir markaysa, Evcilerli üreticilerin yetiştiştirdiği elmalar, kirazlar şeftaliler bir markaysa, bunun kaynağı Kazdağları'nın oksijeni, Kazdağları'nın suyudur. Bu dağların suyu, havası, endemik bitki örtüsü, florası, faunası hepsi bir Allah nimeti. Bu altıncıların yalanlarına inanmayın. Bu altıncılar buralardan altını çıkaracaklar, ormanlarını yok edip atıklarını, zehirlerini bizlere bırakıp gidecekler" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Bayramiç Belediye Başkan adayı İsmail Sakin Tunçer ile belediye meclisi ve il genel meclisi adayları tanıtıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Bayramiç Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement