CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması

KARABÜK/ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz bu mücadelede sizin oyunuza ihtiyaç duyuyoruz.

21.05.2015 22:51

KARABÜK/ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz bu mücadelede sizin oyunuza ihtiyaç duyuyoruz. Beraber mücadele edeceğiz, beraber çalışacağız. Türkiye'yi karanlıklardan kurtarıp aydınlığa, uygar dünyanın bir ülkesi haline getireceğiz" dedi.

Kılıçdaroğlu, Karabük Kent Meydan'ındaki mitingin ardından Safranbolu ilçesinde geçerek seçim otobüsünden vatandaşları selamladı.

Daha sonra Yenice ilçesine geçen Kılıçdaroğlu, seçim bürosunda çay içip ikram edilen meyvelerden yedi.

Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, her evde huzur, bereket olmasını istediğini söyledi.

İşsizliğin, yoksulluğun olmamasını istediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "21. yüzyılın onurlu Türkiye'sini kurmak istiyorum. 21. yüzyılın onurlu Türkiye'sini kurmak için benim, işçinin, esnafın, emeklinin, memurun ve işsizin, atama bekleyen öğretmenin, sanayicinin oyuna ihtiyacım var. Benim millete ihtiyacım var. Oy verin Türkiye'yi 4 yılda şaha kaldıracağım. Kavgadan bu millet bıktı. Milletin sorunu var, vatandaşın sorunu var. Bizim görevimiz zenginleşmek. Halkın zenginleşmesi" diye konuştu.

Halk için çalışacaklarını ve mücadele edecelerini anlatan Kılıçdaroğlu, "Biz bu mücadelede sizin oyunuza ihtiyaç duyuyoruz. Beraber mücadele edeceğiz, beraber çalışacağız. Türkiye'yi karanlıklardan kurtarıp aydınlığa, uygar dünyanın bir ülkesi haline getireceğiz. İnşallah 7 Haziran'da sandığa gideceğiz, oyumuzu kullanacağız. 6 okun böğrüne 'evet' mührünü basacağız. Söz, ben de sizin için çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Zonguldak Havaalanına hareket eden Kılıçdaroğlu'nu Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde partililer karşıladı. Partililerle tek tek tokalaşan Kııçdaroğlu'na Devrek bastonu hediye edildi.

Kılıçdaroğlu, Zonguldak Havalanından özel uçakla Ankara'ya gitti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement