CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Partililerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Partililerle Buluştu

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Partililerle Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Kars’a gelerek partililerle buluştu.

24.12.2013 12:25

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Kars'a gelerek partililerle buluştu.

CHP Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu'nun İl Başkanlığı Binası önünde çiçeklerle karşılayan partililer, buradan parti binasına geçtiler. Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, kendisine verilen çiçeği, Kadın Kolları Başkanı'na takdim etti.

CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras, yaptığı konuşmada demokratik olarak bir temayül yaptıklarını ve temayülden 1'nci çıkan aday adayının belediye başkanı adayı olduğunu belirtti Mustafa Aras, CHP'nin Sarıkamış, Susuz, Selim ve Akyaka Başkan adaylarının da tanıtımını yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından CHP'den Kars Belediye Başkan Adayı olan Naif Alibeyoğlu, söz aldı.

Alibeyoğlu, "Kars'ın yeniden dünya şehri yapacağını ve Kars'ın 2009 devrettiğim Kars, uluslar ve uluslararası anlamda Dünya'nın belirli bir yerine gelmiş olup birçok uluslararası projenin ortağı olarak cazibe merkezi olma yönünde çok önemli adımlar atmıştı. Bugün Kars'ın en büyük sorunu yerel yönetim sorunudur. Yerel yönetim bir kentin kaderini belirler. Bir kentte seçilmiş ve atanmışlarla beraber el ele vererek kente stratejik planlar hazırlayarak kentin gelişmesini sağlar. Ama maalesef şuanda Kars'ta yerel yönetim boşluğu var. Diğer bütün her şey birliğimiz beraberliğimiz pekişmesi, Kars'ın büyüyüp gelişmesi sadece ve sadece yerel yönetime bağlıdır. Onunla birlikte diğer seçilmiş ve atanmışlarla birlikte koordineli çalışması, onları yönlendirmesi, onlara öneriler sunmasıyla gerçekleşecektir. Hepimizin kalkınması, Kars'ın kalkınması ama maalesef bir yerel yönetim yok" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Mustafa Aras, Belediye Başkan adaylarına karanfil verdi. Belediye başkan adayları da basın mensuplarına karanfil verdi.

Daha sonra CHP Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, partililerle ve seçmenleriyle kucaklaştı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, Partililerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement