CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Osman Çilsal'dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Osman Çilsal'dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Osman Çilsal\'dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

10.02.2014 12:55

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, "CHP'ye parti değiştirmek için değil, bilgi birikimimizi paylaşmak için geldik" dedi.

Yapılan ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, "Osman beyi cemiyetimizde görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Kayseri medyası siyasi partilerin haberlerine yer vermek durumundadır. Siyasi partilerde bir basın birimi oluşturup haberlerini medya kuruluşlarına ulaştırırlarsa bu haberlerin kullanılacağından kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal ise, "Hakikaten buraya gelerek değerli dostları görmekten dolayı çok mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Türkiye'nin en önemli seçimlerinden birine girmekteyiz. Ben aktif siyasete 1991 yılında başladım. Cumhuriyet Halk Partisinde isminin en çok konuşulduğu 4 adaydan biri olarak seçime hazırlanıyoruz. Ziyaretlerimize bugün start verdik. Bu günlerde medyaya çok büyük iş düşmekte. İnşallah kimsenin ayağına taş düşmeden, kimse incinmeden güzel bir seçim geçiririz" şeklinde konuştu.

Medyanın önemine değinen Çilsal, "Medyanın bir manşet haber aradığı ortamda bunu ayarlamak size düşüyor. Allah yardımcınız olsun. CHP'ye parti değiştirmek için değil bilgi birikimimizi paylaşmak için geldik. İnşallah bu seçim bir milat olur. Bizlerle alakalı ne duyuyorsanız lütfen gelip bizim yüzümüze söyleyin. Bu seçim 'edep yahu' seçimidir. Tüm adaylara başarılar dilerim. Bizler birbirine tahammül eden bir toplum için aday olduk.Gerçek yetim ve öksüzün hakkını korumaya talibiz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Osman Çilsal'dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement