CHP Kütahya Milletvekili Adaylarından Cemiyet'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Kütahya Milletvekili Adaylarından Cemiyet'e Ziyaret

CHP Kütahya Milletvekili Adaylarından Cemiyet\'e Ziyaret

CHP Kütahya Milletvekili adayları, İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve teşkilat mensuplarıyla Kütahya Gazeteciler Cemiyeti’ne bir nezaket ziyaretinde bulundu.

29.04.2015 09:12

CHP Kütahya Milletvekili adayları, İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz ve teşkilat mensuplarıyla Kütahya Gazeteciler Cemiyeti'ne bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Cemiyet başkanı İhsan Tunçoğlu, milletvekili adaylarına başarılar diledi. Milletvekili adaylarına gazeteciler olarak Kütahya ortak paydasında birliktelik olması gerektiğini ve gerektiğinde Kütahya menfaatleri için bütün siyasi partilerin ortak hareket etmesi gerektiğine dikkat çeken Tunçoğlu, "Kütahya'da görev yapan gazeteciler olarak da şahsi görüş ve düşüncelerimizi bir kenara bırakarak Kütahya menfaatlerine yönelik neler yapabiliriz? Konularında arkadaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Siyasilerimizin de söz konusu Kütahya olduğunda parti kimliklerinin dışında ortak paydada buluşarak Kütahya'ya daha fazla hizmetlerin gelmesi için çalışmalılar. Bu naçizane bir tavsiyemizdir. Bunu bizleri ziyaret eden bütün siyasilere ifade ediyoruz. İnşallah, Kütahya'ya en iyi hizmet edecek olan kadrolar seçimden başarıyla çıkar" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz da, il başkanı olarak seçildiği ilk günden itibaren aktif bir siyaseti benimsediğini anlattı. Kütahya'nın hemen her seçimde AK Partiyi iyi oy oranlarıyla desteklemesine rağmen kentin geri kaldığını savunan Şahbaz, "Kütahya'mız maalesef hak ettiği noktalarda değildir. Kamu teşekküllerinin özelleştirilmesiyle beraber şehrimiz giderek küçülmüş, işsiz sayımız artmış ve göç verir konuma gelmiş durumdayız. Bizim iktidara gelmemizle birlikte Kütahya hak ettiğini alacak. Emeklilerimiz, esnafımız, işçimiz, çiftçimiz emeklerinin karşılığını alacak. Bizim iktidarımızda daha refah içerisinde bir Türkiye ve Kütahya vadediyoruz" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayları Ali Fazıl Kasap, Füsun Aktakka Yıldız, Mehmet Aydın Uzun, İbrahim Solmaz da birer konuşma yaparak seçilmeleri halinde Kütahya'ya hak ettikleri hizmetleri getireceklerini dile getirdiler.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kütahya Milletvekili Adaylarından Cemiyet'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement