CHP'li Mumcuoğlu Tecrübesine Güveniyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Mumcuoğlu Tecrübesine Güveniyor

CHP\'li Mumcuoğlu Tecrübesine Güveniyor

CHP'den Karşıyaka Belediye Başkanlığına aday adaylığını koyan Hüseyin Mumcuoğlu, tecrübesi ile Karşıyaka'yı çok daha iyi konuma getireceğini söyledi.

01.11.2013 23:18  Güncelleme: 23:36

CHP'den Karşıyaka Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını koyan Hüseyin Mumcuoğlu, tecrübesi ile Karşıyaka'yı çok daha iyi konuma getireceğini söyledi.

Seçim sürecinde Karşıyaka'da çalışmalarını sürdüren tecrübeli politikacı Mumcuoğlu, Mustafa Kemal Mahallesi'nde muhtarlık ve kahve ziyaretleri yaptı. Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsmail Demirtaş'ı ziyaret eden Mumcuoğlu, "Yıllardır siyasetin içindeyim. İl Genel Meclisi tecrübem var. Maalesef İl Genel Meclisimiz bir kanunla lağvedildi. Ben de siyasi tecrübelerimi yerel yönetimin diğer ayağı olan belediyede devam ettirmek istedim. Bu nedenle aday adayı oldum. Şayet partimin ve Karşıyakalıların teveccühüne mazhar olur isem, güzel ilçemin çehresini değiştirecek projelere imza atarım" dedi.

Muhtar İsmail Demirtaş ise Mumcuoğlu'nu yerel parlamentodaki çalışmalarından tanıdığını ifade ederek,"Siyasette tecrübenin yeri büyük. Hüseyin Bey ise bu tecrübeye haliyle sahip. Başarılı olacağına eminim" diye konuştu.

Muhtar Demirtaş mahalledeki yapılan ve yapılması istenen hizmetleri anlatırken, Mumcuoğlu, belediye başkanı olduğu taktirde kendisinin mahalleye nasıl katkı sağlayabileceği hakkında fikir aldı. Ardından yaptığı kahve ziyareti sayesinde mahalle sakinleriyle tanışan Mumcuoğlu, kendini tanıttı, projelerini anlattı ve mahallelinin istek ve önerilerini dinledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Mumcuoğlu Tecrübesine Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement