CHP Talas Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Talas Seçim Bürosu Açıldı

CHP Talas Seçim Bürosu Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Talas Seçim Bürosu açıldı.

11.03.2014 09:30

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Talas Seçim Bürosu açıldı. Açılışa katılan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, "Varsa kırgınlıklarımızı bir kenara koyacağız, rafa kaldıracağız ve aday arkadaşlarımıza destek verip, bu seçimi kazanmak için ölümüne, gece-gündüz çalışarak mücadele edeceğiz" dedi.

CHP Talas ilçesi seçim bürosunun açılışına, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, ÇHP Talas Belediye Başkan adayı Nazlı Erdoğan ile partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Milletvekili Kulkuloğlu, Kırşehir'de otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan 3 polise Allah'tan rahmet, 21 yaralı polise de acil şifalar diledi. Kulkuloğlu, "Bana Meclis'te saldıran şahıs, 'Bizim günah işleme özgürlüğümüz var' diyor. Sizin günah işleme özgürlüğünüz var da insanların da yaşam hakkı var. Kamu malını yönetme hakkını elinde bulunduranlar, günah işleme özgürlüğünden bahsedemezler. Çünkü artık o yaşam alanları, kendi yaşam alanları değil. Bu hepimizin, bu ülkenin, doğruluğun, dürüstlüğün, kul hakkının, Allah korkusunun, utanma duygusunun, vatanın ve milletin birliğinin, bütünlüğünün, cumhuriyetin, rejimin devamının, Atatürk'ün emanetinin yaşatılmasının kavgası. O yüzden hepimiz varsa kırgınlıklarımızı bir kenara koyacağız, unutacağız. Unutamıyorsanız, rafa kaldıracaksınız. Bu kavgada kimler bizim yanımıza geldiyse, kimler aday olduysa, onlara destek olup kollarına girip, bu savaşı, bu seçimi kazanmak için ölümüne gece-gündüz çalışarak mücadele edeceğiz. Başkan adaylarımıza, Nazlı bacımıza, Belediye Meclis üyesi adaylarımıza destek olacağız. Açılan bu seçim bürosu, ilçemize, ilimize ve ülkemize umarım hayırlı, uğurlu olur. İnşallah 4 yıllığına Talas'ta CHP bayrağını, belediyeye hep beraber dikeceğiz. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

Açılışta konuşan CHP Talas Belediye Başkan adayı Nazlı Erdoğan da, Talas'ın Kayseri'nin 3 metropol ilçesinden birisi olduğunu ifade ederek, "Kayseri'nin gözbebeği yeşil Talas, ne yazık ki, bir bina yığını haline çevrilmiş durumda. Talas'ta değişimin zamanı gelmiştir, değişimin adresi de CHP'dir" dedi.

Programları nedeniyle İstanbul'da bulunan ve seçim bürosunun açılışına katılamayan CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, bir mesaj göndererek seçim bürosunun hayırlı olmasını diledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Talas Seçim Bürosu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement