CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Ateş Akçakoca'da - Son Dakika
Yerel

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Ateş Akçakoca'da

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Ateş Akçakoca\'da

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tülay Ateş ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Akçakoca'ya geldi.

24.04.2013 13:17

CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tülay Ateş ziyaretler ve temaslarda bulunmak üzere Akçakoca'ya geldi.

Akçakoca'ya gelen CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Ateş ilk ziyaretini Başkan Albayrak'a yaptı. Başkan Albayrak'ı makamında ziyaret eden Ateş Akçakoca'da yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını vurgulayarak "Akçakocalı olmakla hep övünmüşümdür. Ancak ne yazık ki çok değil bundan birkaç sene öncesinde dahi Akçakoca çok bilinen bir yer değildi. Bunu bire bir çevremde yaşadım Ancak son iki yıldır nerede adı geçse bir çok kişi tarafından biliniyor. Bu tanıtım ve yapılan çalışmaların sonucu olmuştur. Başkanımız sosyal belediyeciliğin gereği

uygulamalarını yaparak, hem kentin çehresini olumlu olarak değiştirirken yaşamı direkt etkileyen iyi işlere imza atmış. Gerçek anlamda Parlayan bir kent olmuş" dedi.

Çözüm süreci ve yerel seçim çalışmaları hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ateş "Süreçle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunmayacağım. Bunu her gurup toplantısında ve gerektiğinde Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu yapıyor. Yerel seçim çalışmalarını başlattık. Bu seçimlerdeki başarımız genel seçimlere ölçü olacak. Önce İstanbul'u sonrada başbakanlığı alacağız" diye konuştu.

İLÇE MERKEZİNDE PARTİLİLERLE BULUŞTU

CHP İlçe Merkezini ziyaret eden Tülay Ateş parti yönetim kadroları ile tanıştı. Tüm kademe yöneticileri ve eski ilçe başkanlarının katıldığı toplantıya İl Başkanı Basri Karslıoğlu, Belediye Başkanı Fikret Albayrak, İGM Üyesi Nedim Albayrak da katıldı. Bir nezaket ve tanışma ziyareti olduğunu vurgulayan Ateş "Benim Akçakoca Belediye Başkanlığına aday olduğum yıllarda 10 yaşında olanlar şimdi otuzunda ve yönetimdeler. Kendilerini tanımak istedim. Fırsat bulmuşken de parti çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunacağız" dedi. Ziyaret basına kapalı 2 saat sürdü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tülay Ateş Akçakoca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement