Cihan Okan'dan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Cihan Okan'dan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'e Ziyaret

Cihan Okan\'dan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin\'e Ziyaret

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile ilçeye bağlı Küçükköy beldesinin hayranı olan ünlü müzik adamı Cihan Okan önceki gün Küçükköy Belediyesine bir nezaket ziyaretinde bulundu.

16.08.2012 15:49

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi ile ilçeye bağlı Küçükköy beldesinin hayranı olan ünlü müzik adamı Cihan Okan önceki gün Küçükköy Belediyesine bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Yoğun müzik çalışmalarından zaman buldukça her fırsatta Ayvalık'ta dinlendiğini ve enerji biriktirdiğini söyleyen Sanatçı Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'e yaptığı nezaket ziyaretinde "Küçükköy Belediyesindeki fark yaratan çalışmalarınızı İstanbul'da bile büyük bir gururla duyuyorduk. Sarımsaklıda geçirdiğim zamanlarda bunu yerinde görme şansım oldu. Sarımsaklının ve tüm Küçükköy'ün çehresini değiştiren ve bence tüm yerel yöneticilerimize motive edici örnek teşkil eden çalışmalarınızın devam edeceğinden eminim. Bu bağlamda müzikal anlamda gerek kişisel olarak ve gerekse birlikte çalıştığım sanatçı dostlarımla Beldenize katkı vermeye her zaman hazırım"

dedi.

2010 Yılında solo albüm çıkartan sanatçı halen Sezen Aksu'nun vokalistliğini de yapmakta. Perküsyon sanatçısı da olan Cihan Okan, Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Petek Dinçöz gibi çok sayıda sanatçıya Vokal Koçluğu da yapıyor. Tv Sinema alanınında çok sayıda film ve dizi müziği bulunan sanatçı, Savcının Karısı, Nehir, Duvar, Yaban Gülü gibi dizilerde oyunculuğunu da sergileme fırsatı buldu. Asmalı Konak dizisinin unutulmaz Jenerik müziğinin ve Babam ve Oğlum filminin final müziğinin yorumu da sanatçıya ait olduğu öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihan Okan'dan Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement