Cihanbeyli Belediyesi'nde Personele Seminer - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli Belediyesi'nde Personele Seminer

Cihanbeyli Belediyesi\'nde Personele Seminer

Cihanbeyli Belediyesi'nde hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor.

11.06.2014 17:46  Güncelleme: 10:54

Cihanbeyli Belediyesi'nde hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu çerçevede personele yönelik "misyon ve vizyon" toplantısı gerçekleştirildi.

Cihanbeyli Belediyesi'nde Kurumsal Stratejik Planın belirlenmesi, vizyon, misyon ve temel prensiplerin ifade edildiği ilkelerin oluşturulması amacıyla bir çalıştay düzenlendi. Yönetim ve strateji danışmanı Mehmet Emin Öztürk ile Kurumsal Eğitim Danışmanı Niyazi Altunışık'ın eşliğinde yapılan toplantıya, Başkan Mehmet Kale, Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, birim amirleri ve personel katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, çalışmaların başarıya ulaşabilmesi için takım ruhunun önemine dikkat çekti.

Kale, "Biz bir takımız. Çalışma ve hizmet anlayışımızda 'ben' değil, 'biz' anlayışı vardır. Cihanbeyli insanının, vatandaşımızın mutluluğu için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Tek taşla duvar olunmaz. Birlik ve beraberlik içerisinde 'durmadan', 'yorulmadan' ilçemize hizmet edeceğiz" dedi.

Çalıştayın moderatörlüğünü yürüten Mehmet Emin Öztürk ile Niyazi Altunışık, çalışanlardaki azim ve heyecanın toplantıya yansıdığını, bundan böyle Cihanbeyli Belediyesinin hizmet kalitesi ile kurumsal kapasitesinin daha da üst noktalara taşınacağına inandıklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli Belediyesi'nde Personele Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement