Comenius' Kapsamında Öğrenciler İtalya Gezisi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Comenius' Kapsamında Öğrenciler İtalya Gezisi Düzenledi

Comenius\' Kapsamında Öğrenciler İtalya Gezisi Düzenledi

TED Malatya Koleji öğrencileri, ‘Comenius’ projesi kapsamında İtalya’ya 5 günlük gezi düzenledi.

27.03.2014 11:20

TED Malatya Koleji öğrencileri, 'Comenius' projesi kapsamında İtalya'ya 5 günlük gezi düzenledi.

TED Malatya Koleji Ortaokul ve Lise Müdürü İsmail Özçelik, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Comenius projesi kapsamında öğrenci katılımlı ilk gezimizi İtalya'ya gerçekleştirdik. 6. sınıflardan Defne Tekbaş ve Deniz Başar Bilgen ile 8. sınıflardan İrem Polat ve Alkın Ata Öztürk daha önce yapılan öğrenci seçimi yarışmalarında dereceye girmiş ve geziye gitmeye hak kazanmışlardı.

İtalya hava alanından ev sahibi aile tarafından karşılanmamızın ardından öğrencilerimiz aile yanında konaklamış ve her gün İtalya'daki ortak okul öğrencileriyle derslere girmişlerdir. Tüm ortak ülke çocuklarının kendi ülkelerini ve okullarını tanıttığı sunumlarda öğrencilerimiz büyük alkış toplayarak ülkemizi ve okulumuzu tanıdılar.

Programın yoğun geçtiği ziyaretimizde öğrencilerimizle Taormina'daki tarihi ve doğal güzellikler- Grante Theatre, Etna Dağı, Gole Dell' Alcantara ve Isola Bella gezilmiş ve son gün yapılan veda yemeğinde ortak ülkelerimizin çocukları kendi dillerinde şarkılar ve marşlar söyleyerek eğlenmişlerdir. Kendi öğrencilerimizin söylediği Onuncu Yıl Marşı ve TED Marşı büyük dikkatle dinlenmiş ve beğeni almıştır. Mayıs ayında ülkemize yapılacak ziyarette tekrar görüşme dilekleri iletilerek vedalaşma oldu. Bundan sonra sırayla Almanya, Danimarka ve Polonya ülkelerine yapılacak ziyaretlerde öğrenci seçimi için yapılacak yarışmalarda öğrencilerimize şans dileriz." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Comenius' Kapsamında Öğrenciler İtalya Gezisi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement