Çorum Tso'dan Emre'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorum Tso'dan Emre'ye Ziyaret

Çorum Tso\'dan Emre\'ye Ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal ve TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre'yi ziyaret etti.

10.04.2012 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Çetin Başaranhıncal ve TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre'yi ziyaret etti.

Ziyarette Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümünü kutlayan Başaranhıncal ve Karadaş, Emniyet Müdürü Emre'ye ve polis teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

Başaranhıncal ve Karadaş, Polis Teşkilatının 167 yıllık birikimi ile yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunmasının yanı sıra halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması gibi oldukça kritik bir görevi başarıyla yerine getirdiğini belirtiler.

Zaman mefhumu gözetmeksizin huzur ve güvenliğimizin sürekliliği için fedakarca çalışan polislerin, devlet ile vatandaş arasındaki diyalogun en önemli basamaklarından birini oluşturduğunu dile getiren Başaranhıncal ve Karadaş, "İl Emniyet Müdürlüğümüz de hızla gelişen ve bunun doğal bir sonucu olarak ülke genelinde olduğu gibi nüfus yoğunluğu değişken olan Çorum İlimizde de olaylar karşısındaki tavır ve davranışlarıyla örnek teşkil etmektedir. Son dönemdeki başarılı operasyonlar da bunların en somut örnekleridir. Ayrıca emniyet çalışanlarımızın her zaman samimi ve sıcak kanlı yaklaşımları da bizleri son derece memnun etmektedir. Bunun bir sonucu olarak da asayiş bakımından Türkiye'nin en huzurlu illeri arasında yer almamız bizlere gurur vermektedir" dediler.

İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine destek olan iş dünyasına teşekkür ettiler.

Teşkilat olarak gerek iş dünyası gerekse vatandaşlarla güzel bir işbirliği sağladıklarını dile getiren Emre, "Göreve başladığım ilk günden itibaren, sanayici ve iş adamlarımızın memleketleri için ne kadar kaliteli hizmet verdiklerine şahit oluyorum. En büyük kazancımızın da böyle insanlarla çalışmak olduğunu düşünüyorum. Bunun bir sonucu olarak da çeşitli başarılar sağlamamız tesadüf olamaz. Vatandaş-polis işbirliği devam ettiği sürece bu başarının devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Tso'dan Emre'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement