Çydd İzmir'in Leylekleri Hafta Sonunu Ödemiş'te Çalışarak Geçirdi - Son Dakika
Yerel

Çydd İzmir'in Leylekleri Hafta Sonunu Ödemiş'te Çalışarak Geçirdi

Çydd İzmir\'in Leylekleri Hafta Sonunu Ödemiş\'te Çalışarak Geçirdi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir, Torbalı, Ödemiş, Çeşme, Selçuk, Salihli şubeleri iki günlük çalıştayı Ödemiş’te gerçekleştirdiler.

29.04.2014 11:30

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir, Torbalı, Ödemiş, Çeşme, Selçuk, Salihli şubeleri iki günlük çalıştayı Ödemiş'te gerçekleştirdiler.

ÇYDD Ödemiş Şubesi, 'Leylekler' olarak adlandırılan İzmir, Ödemiş, Torbalı, Salihli, Selçuk, Çeşme ve Seferihisar ÇYDD şubelerinin yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile gençlik birimi başkan ve üyelerini geçtiğimiz hafta sonu Ödemiş Güven Otel'de ağırladı.

Her yıl Nisan ve Ekim aylarında gerçekleştirilen kuş gurupları toplantısının Nisan ayı buluşmasının ev sahipliğini yapan Ödemiş ÇYDD şubesi yönetim kurulu ve gençlik birimi başkan ve üyeleri tam kadro konuklarını ağırlamak için seferber oldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Ödemiş Şube Başkanı Ömer Akşahan şunları söyledi: "Derneğimiz ülke düzeyinde 102 şubesiyle çağdaş yaşam yolunda, özellikle gençlerin başta eğitim olmak üzere barınma, sosyal projeler üreterek toplum kalkınmasına öncülük yolunda büyük çaba göstermektedir. Bu bağlamda 100 binin üzerinde ortaokul, lise ve üniversite düzeyinde öğrenciye karşılıksız burs vermekte, açtığı yurtlarda öğrenimleri sorunsuz sürdürmelerine olanak sağlamaktadır. 1989'dan günümüze geçen 25 yılda çok büyük projelere imza atmış olan derneğimiz kurumsal yapısı ve partiler üstü konumuyla da her kesimden insanımızı kucaklamaktadır. Ödemiş Şubesi 30 öğrencimize burs vermenin yanında Genel Merkezimizce verilen burslarla birlikte Ödemiş'ten toplam 80 öğrenciye burs verilmektedir. 17 kuş grubundan Leylekler grubunda yer alan Ödemiş Şubesi de kurulduğu günden bu yana ilk kez böyle kapsamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmıştır. ÇYDD Genel Merkez Leylekler Grubu sorumlusu Garip Başakçı'ya, Koordinatör şube İzmir ÇYDD Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Kaya'ya ve Gençlik Birimi başkan ve üyelerine organizasyonun başarısında verdikleri emekleri için teşekkür ediyoruz. Öte yandan asıl ev sahipliğimizi yapan Ödemiş Güven Oteli işletmecileri Güven ailesine ve otel personeline içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ödemiş, bu tür organizasyonların altından başarıyla kalkabileceğini kanıtlamıştır." dedi.

İki günlük yoğun programda kurumsallaşmayı hedef alan Leylekler grubuna mensup İzmir, Ödemiş ve Torbalı gençlik birimlerinin Mayıs ayında yapılacak ÇYDD Gençlik Kurultayına sunulmak üzere ana teması " Türkiye'de Eğitim" olan raporları ile şube çalışma raporları görsel sunumlarla anlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çydd İzmir'in Leylekleri Hafta Sonunu Ödemiş'te Çalışarak Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement