Dalaman'da Özlenen Tablo Oluştu - Son Dakika
Yerel

Dalaman'da Özlenen Tablo Oluştu

Dalaman\'da Özlenen Tablo Oluştu

Ercan Kaylı'nın organize ettiği birlik ve beraberlik etkinliğinde bir araya geldi.

19.03.2013 10:03

Dalaman iş dünyası ilk kez

Dalaman İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Ercan Kaylı'nın organize ettiği birlik ve beraberlik etkinliğinde bir araya geldi.

Düzenlenen beraberlik ve kardeşlik yemeğine; Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Onur Turgut, CHP İlçe Başkanı İ.Erol Öztunç, MHP İlçe Başkanı Bayram Altın, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hamdi Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Dalaman Temsilcileri,

DİAD üyelerinden

Mevlüt Acar, Habil Muslu, İlhan Turgut, Mehmet Orhan (kayalı),Emin Kaya, Ekrem Yaşar, İlyas Önder, Erdoğan Karakuş, Kazım Demir, Bayram Gök, İsmet Akdeniz ve diğer misafirler katıldı.

Gonca Yıldırım DİAD'ın kurulduğu günden bugüne yaptığı başarılı çalışmaları katılımcılara aktardı.

DİAD Başkanı Ercan Kaylı tüm katılımcılara bu toplantıya katılımlarından dolayı tek tek teşekkür edip, yaptığı konuşmasında; " Bu beraberlikteki hedeflediğimiz amaç, siyasi partilerimizin, muhtarlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, odalarımızın ilçenin çıkarları doğrultusunda hareket ederek Dalamanımızı bulunduğu yerden daha üstlere taşımak istiyoruz. Çünkü Dalamanımız Türkiye'nin çoğu ilinde bulunmayan değerlere sahiptir. Siyasilerimizin ve sanayicilerimizin ilçenin geleceğine yönelik birlikte hareket etmeleri sonucunda; Dalaman hızlı bir ilerleme içerisinde olacağına inanıyorum. Ancak Dalaman el yordamıyla değil, planlı bir şekilde ilerlemelidir. Bu vesile ile hepimize büyük görev düşmektedir. Hedefimiz önümüzde 1 yıl değil uzun yıllar olmalı. Dünyanın gözde ile baktığı yerdeyiz. Bunun avantajını iyi kullanmalıyız.

Başta kaymakamımız belediye başkanımız, siyasilerimiz, dernek oda başkanlarımız, iş adamlarımız, sanayicilerimiz, muhtarlarımız ile birliktelik ortaya konulması gerekmektedir. Bu anlamda daha sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmanın ilçemiz Dalamana daha faydalı olacağına inanıyorum"

dedi.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek de, "Benim Dalaman'a geleli 1,5 yıl oldu. İlk kez böyle bir tabloyla karşılaşıyorum. Siyasilerimiz iş adamlarımız bir arada. Çok duygulandım. Bu organizasyonu yapan DİAD Başkanı Ercan Kaylı'ya teşekkür ederim. Bu toplantıları bundan sonra periyodik zamanlarda gündem belirleyerek yapalım" diye konuştu.

Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ise, organizasyonu düzenleyen DİAD'a teşekkür ederek, Dalaman'daki son yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. Son zamanlarda özel teşebbüsün Dalaman'a bakışının olumlu yönde değiştiğini ve bu durumun Dalamanı avantajlı hale getirdiğini ilçede bir meyve suyu fabrikası kurulacağının müjdesini verdi. Bu akşamki bu birlikteliğinin ilçe ekonomisine de olumlu yönde yansıyacağını söyleyerek bu tür toplantılar devam etmesini söyledi.

AK Parti İlçe Başkanı Onur Turgut da, "Bu bizim özlediğimiz bir ortamdı. Dalaman için büyük projelerimiz var. Bunlar yat limanı, kanal, turizm, kent ve termal köy projeleri yaparken bu tablonun ve Dalaman Halkının arkamızda olması bize güç katar. Yatırımları hızlandırır. Bu organizasyonu yapan DİAD'a teşekkür ederiz" dedi.

DİAD 2. Başkanı İsmet Akdeniz de; şunları söyledi: "İlçemizde birlik beraberliğe şiddetle ihtiyaç vardır. Bir araya gelemeyen insanlar konuşamazlar,

konuşamayan insanlarda birlik beraberliği sağlayamazlar. Bu tür toplantılarla inanıyoruz ki, ilçemizde birlik beraberlik ve dayanışmayı üst seviyeye çıkaracağız. DİAD olarak ta bu tür toplantıları genişleterek devam ettireceğiz" - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman'da Özlenen Tablo Oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement