Dayanışmacı Çankaya'ya Kırşehir'den Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Dayanışmacı Çankaya'ya Kırşehir'den Teşekkür

Dayanışmacı Çankaya\'ya Kırşehir\'den Teşekkür

Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışı ile yerel yönetim faaliyetlerini devam ettiren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin'den tam destek geldi.

22.09.2013 10:26

Yeni Toplumcu Belediyecilik anlayışı ile yerel yönetim faaliyetlerini devam ettiren Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'a CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin'den tam destek geldi.

Niğde çalışmalarından dönerken Kırşehir'e de uğrayan Tanık'ı CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin ağırladı. Tanık'ın çalışmalarından övgüyle bahseden Zengin, "Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık Çankaya sınırlarına hizmet etmekle kalmamış, dayanışmacı elini Türkiye'nin dört bir tarafına ulaştırmıştır" dedi. Belediyelerin partiler adına hizmet üreten önemli kurumlar olduğuna dikkat çeken Zengin sözlerini şöyle sürdürdü: "Çankaya Belediye Başkanımız toplumun ortak değerlerine sahip çıktığı için bu denli başarılı olmuştur. Bugün Kırşehir'in AKP'li Mahsenli Belediye Başkanı, AKP'li Akpınar Belediye Başkanı CHP İl Başkanı olarak bana Çankaya'nın ve Bülent Tanık'ın hizmetlerinden ve yardımlarından duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. CHP olarak halkın seviyesine indiğimiz zaman başarılı olabiliriz. Tanık da bunu başarıyla gerçekleştirmiştir. Bugün Çankaya için 29 aday başvurusu var. Oraya getirilecek olan kişi Tanık gibi halka dokunduğu zaman başarılı olabilir. Kadro değişirse başarı uzaklaşır."

Çankaya Belediye Başkanının Kırşehir ilçelerine ve beldelerine gerçekleştirdiği hizmetleri ve ziyareti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere parti yöneticileriyle paylaştığını ve parti içinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Zengin, "Bize böyle başkanlar lazım. Topluma dokunduğumuz takdirde CHP'yi iktidara taşıyabiliriz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dayanışmacı Çankaya'ya Kırşehir'den Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement