Dedeli Belediyesi Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Dedeli Belediyesi Çalışmaları

Dedeli Belediyesi Çalışmaları

Patnos ilçesine bağlı Dedeli belde belediyesi çalışmalarına devam ediyor.

09.09.2014 17:45

Patnos ilçesine bağlı Dedeli belde belediyesi çalışmalarına devam ediyor.

Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin borçlarını yüzde 50 ödediklerini belirtti.

Çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Durak, "Beldedeki su sıkıntısını gidermek için yaklaşık 4 mahallemize sondaj vurarak su sıkıntısını bu ay içerisinde bitireceğiz" dedi.

Belediye olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlatan Durak, şunları kaydetti:

"Mahallelerimizin en büyük eksiği taziyeevleri. Taziyeevi sorununu belediyenin kendi öz kaynaklarını kullanarak çözeceğiz. Şu an 4 mahallemizde 4 adet taziyeevi yapıyoruz. Taziyeevi eksik olan mahallelerde ise bir aya kadar mahalle sakinlerine teslim edeceğiz. Son beş yıl içerisinde beldemizde uygulanan parke taşı kaplama işim sadece 5 bin metrekareydi. Biz bu yıl beldemizde ve mahallelerimizde 22 bin metrekare parke taşı yaparak beldemizin görünümünü düzelteceğiz. Eski belediye hizmet binasının yerine modern tam otomatik bir fırın yapacağız."

Tamamı hibe olmak üzere beldeye birçok araç aldıklarını söyleyen Durak, "Yol süpürme aracı, vidanjör, damperli kamyon, cenaze taşıma aracı olmak üzere 4 araç hibe alınarak araç parkurunu güçlendirdik. Yapacağımız çalışmalar ile Türkiye'nin gözünün dedeli beldesinde olacak" şeklinde konuştu. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dedeli Belediyesi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement