Demirsoy Minibüsçülerin Dertlerini Dinledi - Son Dakika
Yerel

Demirsoy Minibüsçülerin Dertlerini Dinledi

Demirsoy Minibüsçülerin Dertlerini Dinledi

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, ilçede faaliyet gösteren minibüsçülerle bir araya geldi.

13.09.2013 12:50

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, ilçede faaliyet gösteren minibüsçülerle bir araya geldi. Gaziemir Minibüs Son Durağı'nda gerçekleşen buluşmada Demirsoy, minibüs esnafının dertlerini ve önerilerini dinledi, kendisinin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BİR NEVİ KAMU HİZMETİ

Minibüs şoförlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Demirsoy; "Gaziemir'de yaşayan, Gaziemir'de çalışan, ilçemize gelen herkes bizim için çok önemli. Zorlu çalışma koşullarında faaliyet gösteren minibüsçülerimizin dertlerini biliyorum. Burada sizlerden bir kez daha dinlemeye, önerilerinizi almaya geldim. Aday adayı olarak çıktığım yolda ilçemizin tüm kesimlerinin görüş ve önerilerini alacağım. Projelerimizin bir kısmını birlikte tasarlayıp, birlikte hayata geçireceğiz. Minibüs şoförlerini bu anlamda çok önemsiyorum. Her gün halkın nabzını tutuyorlar. Kendileri bir nevi kamu hizmeti gerçekleştiriyorlar." dedi.

TELEFONUM 24 SAAT AÇIK

Demirsoy'a teşekkür eden minibüsçüler, "Sizi birçoğumuz tanıyoruz. Yıllardır Gaziemir'e hizmet ettiniz. Bizim yanımıza da bu dönem gelen ilk aday adayısınız. Umarız süreciniz size ve tüm Gaziemir'e hayırlı olur. Bizlerin istek ve önerilerinin önemsenmesini istiyoruz. Bu konuda sizden destek bekliyoruz. Sadece seçim zamanlarında gelen, seçildikten sonra iletişim kurulamayan siyasetçilerden olmayacağınızı biliyoruz" şeklinde konuştu. Şoförlerin konuşmalarından sonra tekrar söz alan ve verilen mesajı iyi algıladığını belirten Demirsoy şoförlere tek tek kartvizitini verdi. "Benim telefonum 24 saat açıktır. Bana ulaşmak istediğinizde rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Aday adaylığımı açıkladığım basın toplasında 'aranan değil arayan, ulaşılamayan değil yanı başınızda olan' bir belediye başkanı olacağım demiştim. Bu sözlerimin her zaman arkasındayım. Bu sözlerimi takip eden, beni denetleyen de siz olun, bütün halkımız olsun" şeklinde konuşan Demirsoy'un bu sözleri minibüsçüler tarafından büyük takdir topladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirsoy Minibüsçülerin Dertlerini Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement