Denizli'de Devrilen Tur Otobüsü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli'de Devrilen Tur Otobüsü

06.08.2015 18:38

Serinhisar'da tur otobüsünün devrilmesi sonucu 4 turistin hayatını kaybettiği, 35'i turist 38 kişinin yaralandığı bildirildi.

Serinhisar'da tur otobüsünün devrilmesi sonucu 4 turistin hayatını kaybettiği, 35'i turist 38 kişinin yaralandığı bildirildi.

Denizli'den Antalya'ya giden Evren Erkılış yönetimindeki 07 FGN 64 plakalı otobüs, Serinhisar ilçesine bağlı Akça mevkisinde bariyerlere çarparak devrildi.

Kazada, otobüste bulunan Ukrayna, Kazakistan ve Rus uyruklu yolculardan 4'ü olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüs şoförü Erkılış'ın yanı sıra 38 kişi yaralandı.

Kaza, yağış sonrası meydana geldi

Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, kaza yerinde incelemede bulundu.

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Namal, kazanın bölgede etkili olan yağışın ardından meydana geldiğini bildirdi.

Namal, "Turist taşıyan otobüs, kayma sonrası bariyerlere çarpıp takla atınca kaza meydana gelmiş. Üçü otobüs görevlisi 38 kişi yaralandı. İlk belirlemelere göre de 4 yolcu hayatını kaybetti. Yaralılardan 3'ünün durumu ağır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Denizli'de Devrilen Tur Otobüsü - Son Dakika


Advertisement