Devrek Protokolü, İlçenin En Büyük Hayvan Çiftliğini Gezdi - Son Dakika
Yerel

Devrek Protokolü, İlçenin En Büyük Hayvan Çiftliğini Gezdi

Devrek Protokolü, İlçenin En Büyük Hayvan Çiftliğini Gezdi

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde protokol, ilçenin en büyük hayvan yetiştiriciliğinin gerçekleştiği büyükbaş hayvan çiftliklerini giderek, incelemelerde bulundu.

27.05.2013 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde protokol, ilçenin en büyük hayvan yetiştiriciliğinin gerçekleştiği büyükbaş hayvan çiftliklerini giderek, incelemelerde bulundu.

Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ilçeye bağlı Eğerci Beldesi, Yağmurca Köyünde faaliyette bulunan ve Devrekli işadamı Serdar Kelebek tarafından işletilen ilçenin en büyük hayvan yetiştiriliciliğinin gerçekleştirildiği büyükbaş hayvan çiftliğini ziyaret etti. Kaymakam Akbay ve Başkan Semerci, çiftlik sahibi Serdar Kelebek'ten tesis ile ilgili bilgi aldı. Aynı zamanda Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi olan Serdar Kelebek'in çiftliğinde çalışan veteriner ve çalışanlardan da bilgi alan Kaymakam Akbay,"Öncelikle ilçemizde böyle bir yatırıma el atan ve yine ilçemiz ve köylerimizde örnek teşkil edecek bir tesis açan Serdar Kelebek arkadaşımızı tebrik ediyorum. Hizmete açmış olduğu tesisi bizzat yerinde görmek istedim gerçekten de çok başarılı ve örnek alınabilecek ve profesyonelce ekipmanlara sahip olan bir tesis gerek Serdar Bey ve gerekse ekibi çok profesyonelce bilgi donanımlarına sahipler. Biz ilçemizde hayvancılığın gelişmesi taraftarıyız. Şu an hale hazırda bu sektör çok düşük bölge itibarıyla aslında hayvancılığın yapılması anlamından çok müsait alanlarımız var. Hem Serdar kardeşimize hem de bu işlerle ilgilenecek arkadaşlarımıza bizler her zaman destek vermeye hazırız" dedi. Devrekli işadamı Serdar Kelebek ise, "2011 yılında açtığımız bu tesisten çok güzel verimler aldık ve bir yıl güzel kesimler yaptık. Bu tesisimizde iki aile ve veterinerimiz görev yapmaktalar. Bölgemizde hayvancılığın gerçek anlamda bir eksiklik olarak görüyordum bu inanışla yola çıkarak dostlarımın da desteğini alıp bu çiftliği hayata geçirdim. Tesisimizde ayrı ayrı ırklarda yaklaşık 100 adet büyük baş hayvanımız var. Bu tür yatırım yapacaklara her türlü bilgi ve desteği vermeye hazırım bizleri kırmayarak ziyaretimize gelen Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Çiftlik gezisine, Devrek Kaymakamı Ceme Afşin Akbay, Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin yanı sıra Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri Vacit Durdubaş ve Şahin Aldıbaş da katıldı

(FE-

27.05.2013 17: 04: 15

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Protokolü, İlçenin En Büyük Hayvan Çiftliğini Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement