Devrek Tso Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Devrek Tso Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarına Katıldı

Devrek Tso Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarına Katıldı

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde 14-18 Mart tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarına katıldı.

17.03.2012 14:26

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Seramik, Banyo ve Mutfak Fuar'ına katıldı

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde 14- 18 Mart tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarına katıldı. Devrek ve Gökçebey'den toplam 51 oda üyesinin katıldığı fuar ile ilgili bilgi veren Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay, "Devrek'te faaliyetlerine devam eden odamız ve Tüyap işbirliği ile 14-18 Mart 2012 tarihleri arasında merkezi İstanbul'da bulunan Tüyap Fuar merkezinde bu yıl 24. düzenlenen Uluslar arası Banyo, Seramik ve Mutfak Fuarına Devrek ve Gökçebey'de ki üyelerimiz için bir günlük gezi düzenlenmiştir. Devrek'ten Denko Mobilya, Gökçebey'den Çanakçılar Seramik ve Çaycuma'dan Yurtbay Seramik, Eceler ve Erginlerin stantlarının da bulunduğu uluslar arası fuarda yurt içi ve yurt dışından gelen davetlilere hem Zonguldak'ımızın hem de ilçelerimizi bu firmaların stantları ve ürünleri sayesinde daha yakından tanıtma imkanı bulacağız. Fuar alanında açılacak olan stant ve sergilerde 2012 yılının inşaat, yapı ve dekorasyon sektöründeki yeniliklerin sergilendiği ve çok sayıda farklı ürünlerin segmentini aynı çatı altında buluşturan fuarda, ziyaretçiler yapıdaki en son teknolojileri ve uygulamaları bir arada bulabileceklerdir. Düzenlenen fuarda bu sektörlerde faaliyet gösteren iş adamlarımız için değişen ve gelişen teknolojiyi yerinde görerek uluslararası yeniliklerden faydalanmalarına, bilgilenmelerine ve uygulamalarına katkı sağlayacağımız inanıyorum. Fuara iştirak eden üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

2005 yılından bu yana Tüyap'ta düzenlenen uluslar arası fuara katıldıklarına ifade eden Denko Genel Müdürü Deniz Saraç, "7 yıldan bu yana hem firmamızın, hem ilimizin ve hem de Devrek'imizin sesini Uluslar arası bu fuarda en iyi şekilde duyurmaya çalışıyoruz. Firmamızın imal ettiği ürünlere özellikle Ortadoğu ve Güney Afrika'dan gelen işadamları yakın ilgi gösteriyorlar. Şuna kadar yabancı işadamları ile iş bağlantıları yaptık bu fuarlar devam ettiği sürece firmamızda bu etkinliklere katılmaya devam edecektir" diye konuştu.

Organize edilen fuar gezisinde misafirlere; Devrek TSO Başkanı Mehmet Oktay, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Tansel Işık ve oda Genel Sekreteri Cihat Yaban iştirak ettiler.

Üyelerin fuar gezisi ulaşımını Devrek TSO ve Tüyap'ın katkıları ile sağlandı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek Tso Seramik, Banyo ve Mutfak Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement