Didim'de Makamlar Öğrencilere Devredildi - Son Dakika
Yerel

Didim'de Makamlar Öğrencilere Devredildi

Didim\'de Makamlar Öğrencilere Devredildi

Didim'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamlar sembolik olarak bir günlüğüne öğrencilere bırakıldı.

23.04.2012 16:28

Didim'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamlar sembolik olarak bir günlüğüne öğrencilere bırakıldı.

Didim'deki kamu kurum ve kuruluşlarının idareleri sembolikte olsa 23 Nisan dolayısıyla öğrencilere bırakıldı. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü koltuğuna Arif Nihat Asya İlköğretim Okulu öğrencisi Başak Yükkaldıran, Didim İlçe Jandarma Komutanlığı koltuğuna Özel Gonca İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Ahmet Sürer ve Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi İrem Dede oturdu.

23 Nisan dolayısıyla Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen sembolik törene Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Kılıç, Arif Nihat Asya İlköğretim Okul Öğretmenleri Selma İnal ve Yıldız Yılmaz ile öğrenciler Melike Çetin, Sema Nuraydın ve Dilara Akçiçek'te katıldı. Bayan ilçe Emniyet Müdürü Başak Yükkaldıran görevi teslim aldığında ilk emir olarak asayiş ve güvenlik biriminin daha titiz çalışmalar yapması yönünde uygulamalar yapacaklarını söyledi.

Didim İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çaylak ise çocuklarımızın geleceği emanet edeceğimiz en büyük güvence olduğunu söylerken, Tüm Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutladı.

Didim İlçe Jandarma Komutanlığı binasında gerçekleşen sembolik törende İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Tuncay Akgün konuklarına Özel Gonca Koleji İlköğretim Okulu Öğretmeni Mürşit Arıkan,5. sınıf öğrencileri Yiğit Kara, Ahmet Sürer, Melisa Dağıstanlı ve Sude Kubaliç'i ağırladı. Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Akgün, öğrencilere hediyeler verirken, Koltuğa ilk olarak okul öğrencilerinden Ahmet Sürer oturdu. Ardından öğrencilerin tek tek koltuklara oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Akgün tüm öğrencilerin bayramını kutladı.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makam odasında gerçekleşen törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz koltuğunu Cumhuriyet İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi İrem Dede'ye devretti. Sembolik törene Okul Müdürü Aydın Özsoy, Okulun Rehberlik Öğretmeni Mahir Yıldız ve 7. sınıf öğrencisi Cihan Bakır'da katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz koltuğunu Bayan İlçe Milli Eğitim Müdürü İrem Dede 23 Nisan dolayısıyla yaptığı açıklamasında sınıflardaki öğrenci yoğunluğunun daha azaltılması, öğretmen ve öğrenci diyaloglarının iyi kurulması ve tüm okullarda Konferans salonların yapılmasına konularına dikkat çekti.

Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Öksüz ise her 23 Nisan'da ayrı bir heyecan duyduğunu ve sorumluluk duygusu içerisinde bu işi yapmaya çalıştığını belirterek, Gelecekte makamlarını yine bugün burada temsili de olsa bu öğrencilere bırakacaklarını belirtti ve öğrencilere yaptıkları işi sevmeleri ve inançla sarılmaları hususunda öğütler verdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Makamlar Öğrencilere Devredildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement