Doğa Tutkunu Bisikletçilerden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Doğa Tutkunu Bisikletçilerden Örnek Davranış

Doğa Tutkunu Bisikletçilerden Örnek Davranış

Konya’nın Seydişehir ilçesinde fotoğrafçılık ve dağcılık meraklısı bir grup sporcu, düzenledikleri bisiklet turu kapsamında Gökçehüyük Barajı çevresinde birikmiş çöpleri toplayarak örnek bir davranış sergiledi.

16.06.2014 13:35

Konya'nın Seydişehir ilçesinde fotoğrafçılık ve dağcılık meraklısı bir grup sporcu, düzenledikleri bisiklet turu kapsamında Gökçehüyük Barajı çevresinde birikmiş çöpleri toplayarak örnek bir davranış sergiledi.

Fotoğrafçılık ve dağcılık meraklı bir grup, sabah erken saatlerde bisiklet turu için gittikleri Seydişehir'in mesire alanlarından Gökçehüyük Barajı çevresinde spor ve yürüyüş için kullanılan bölgede şimdiye kadar birikmiş çöpleri temizledi. Çevreye duyarlı insanların olması gerektiğini ve bilinçli kullanım yapmalarının etik olacağını dile getiren bisikletçiler, "Böylesi güzelliklerin ve oksijen deposunun olduğu ender yerlerimizin kıymetini bilmemiz gerekiyor. Evimize nasıl bakıyorsak, aynı şekilde bu bölgeyi de temiz ve titiz tutmamız gerekiyor" dedi.

Bisikletçiler, özellikle çok şişe ve şişe kırığının bulunduğu, bunların orman yangınlarına sebep olacak materyaller olduğunu ifade etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğa Tutkunu Bisikletçilerden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement