Don Mağduru Zeytinciye 516 Bin TL Ödendi - Son Dakika
Yerel

Don Mağduru Zeytinciye 516 Bin TL Ödendi

Gemlik'te Ekim ve Kasım ayında baş gösteren don olayı sonrası zeytin meyvelerinde hasar oluşan çiftçilere devlet destekli ziraat sigortası ödendi.

10.01.2012 10:00

Gemlik'te Ekim ve Kasım ayında baş gösteren don olayı sonrası zeytin meyvelerinde hasar oluşan çiftçilere devlet destekli ziraat sigortası ödendi.

Gemlik Ziraat Bankasından poliçe dolduran yaklaşık 40 don mağduru zeytincinin hesabına, 99 poliçe karşılığında 516 bin lira yatırıldı. Ziraat Bankası Gemlik Şubesi Müdürü Hayati Karlıca, Tarımsal Krediler Sorumlusu Ahmet Bilgin ve Ziraat Sigorta Temsilcisi Selçuk Şenay Er'in de hazır bulunduğu ödemelerde ilk çekler Hüsnüye Gürpınar, Ahmet Çakmak ve Murat Ay isimli çiftçilere yapıldı.

Devlet Destekli Ziraat Sigortası sayesinde don mağduriyetlerinin yaralarını saran çiftçiler, banka yetkililerine teşekkür ettiler. Banka ve kredi servisi yetkilileri oluşabilecek hasarlarla ilgili Mart ayında yeni poliçelerin hazırlanacağını ifade ettiler.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Don Mağduru Zeytinciye 516 Bin TL Ödendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement