Düzce'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Düzce'den Kısa Kısa

İnanç turu kayıtları 24 Haziran'da başlıyor

19.06.2013 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesince ramazanda düzenlenecek "inanç turu" kayıtları 24 Haziran'da başlayacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul'daki kutsal mekanlara 22 Temmuz-2 Ağustos'ta gezi düzenleneceği belirtildi.

Bin 350 kişilik kontenjanın ayrıldığı turlara 50 yaş ve üstü herkesin katılabileceği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kayıtlar 24 Haziran-5 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Herhangi bir ücretin talep edilmeyeceği turlarda Süleyman Hilmi Tunahan kabri, Aziz Mahmud Hüdai Türbesi, Süleymaniye, Fatih, Hırka-ı Şerif, Sultanahmet, Şakirin ve Eyüp Sultan Camileri ziyaret edilecek."

-Üst geçitlere asansör yapılacak

Düzce'de engelli ve yaşlıların üst geçitleri daha rahat kullanabilmeleri amacıyla asansör yapılacak.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yaptığı açıklamada, yayaların can güvenliğinin korunması amacıyla yapılan üst geçitlerin amacına ulaştığını söyledi.

D-100 karayolunda kazaların günden güne azaldığına işaret eden Bayram, "Engelli ve yaşlılarımızın üst geçitleri kullanabilmeleri için asansör yapılmasının zorunluluğunu gördük. Bunlar çelik konstrüksiyonlu ve dış cephe camlı olacak. En son teknoloji ile yapılacak asansörlerimiz inşallah yakın zamanda hizmete girecek" diye konuştu. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement