Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo takımı şampiyona ve turnuvalardan arta kalan zamanlarda antrenman yapıyor. Minik Judocular da Türkiye Şampiyonası öncesinde son turnuvaya katılıyor.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Minikler takımı Üsküdar Belediyesi spor oyunları organizasyonuna katılıyor. İstanbul Bağlarbaşı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan 5. Üsküdar Belediyesi Spor Oyunlarına Düzce'den 27 minik judocu katılacak. Minikler Türkiye Şampiyonası öncesinde kendilerini sınamak isteyen Düzceli Judocular, müsabakalardan dereceyle dönmek istiyor.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız, "Üsküdar Belediyesinin düzenlediği müsabakalarda kendimizi deneyeceğiz. Eksiklerimizi görerek kapatmaya çalışacağız ve en önemlisi de miniklerimiz için büyük tecrübe olacak. Bizim için önemli olan Türkiye Şampiyonasıdır. Şampiyonada başarılı olmak için bu tür organizasyonları değerlendirmeliyiz" ifadelerini kullandı. - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Düzceli Judocuların Şampiyona Öncesi Son Sınavı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.