Edremit'te İnsan Hakları Haftası Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te İnsan Hakları Haftası Kutlandı

Edremit\'te İnsan Hakları Haftası Kutlandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 10-16 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde tören düzenlendi.

10.12.2015 15:14  Güncelleme: 15:27

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 10-16 Aralık İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi. Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanvekili Müberra Uyar Karaca ve daire müdürlerinin katıldığı törende insan haklarının önemi anlatılırken, öğrenciler tarafından şiirler ve İnsan Hakları Evrensel Bildirisi okundu.

Birleşmiş Milletler tarafından İnsan Hakları Evrensel Bildirisi'nin 10 Aralık 1948 yılında kabul edilmesinin yıldönümü nedeniyle 10-16 Aralık tarihleri arasında kutlanan İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle Edremit ilçesinde Fernur Sözen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Okul Müdürü Ayhan Çelik tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. İnsan hakları ile ilgili kısa filmin gösterildiği törende öğrenciler tarafından konuşmalar, şiirler ve kısa gösteriler, insan, barış ve sevgi temalı şarkılar ile insan haklarının önemini anlattılar. Ardından her biri farklı milletleri temsil eden kıyafetler içerisinde ki öğrenciler tarafından İnsan Hakları Evrensel Bildirisi okundu. Törene Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkan Vekili Müberra Uyar Karaca, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Acar, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Fethi Bilge, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te İnsan Hakları Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement