Elazığ'ın Yeni Başkanı Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Elazığ'ın Yeni Başkanı Göreve Başladı

Elazığ\'ın Yeni Başkanı Göreve Başladı

AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Mücahit Yanılmaz, Süleyman Selmanoğlu'ndan görevi teslim aldı.

03.04.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Mücahit Yanılmaz, Süleyman Selmanoğlu'ndan görevi teslim aldı. Başkan Yanılmaz ilk mesajında, Elazığ'ı hep birlikte kimseyi yok kabul etmeyip, ötekileştirmeden yöneteceklerini söyledi.

Elazığ Belediyesi'nin yeni Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı çok sayıda vatandaş ile görev süresi dolan Süleyman Salmanoğlu karşıladı. Birliktelik mesajı veren başkanlardan görevi bırakan Süleyman Salmanoğlu, "Bugün değerli arkadaşım, kardeşime görevi teslim ediyorum. Ben inanıyorum ki değerli kardeşim belediyeyi bizden daha ileriye taşıyarak Elazığ'a güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Değerli başkanımın her zaman yanında olduğumu belirtmek istiyorum. 10 yıl çalışma süresi içerisinde beraberce olduk. Bilmeden kalbini kırdığım insanlar hakkını helal etsin. Elazığ hepimizin. Mücahit Başkanıma başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Mücahit Yanılmaz ise, "Yaklaşık 9 aydır verdiğimiz demokrasi mücadelesinin sonuna geldik. Bir bayrak yarışıydı. Bugün başkanımdan bu bayrağı almanın heyecanı içerisindeyim. Ben sayın başkanıma 10 yıllık süreç içerisinde yapmış olduğu çalışmalarından dolay çok teşekkür ediyorum. Elazığ olarak öncelikle İstanbul Haliç Kongre merkezinde bütün Türkiye'ye örnek olacak değişimi birlikte yaşadık. Sayın Başbakanımızın huzurunda, sayın başkanımla birlikte devir teslimi o gün yapmıştık. Ancak bu bir süreç, süreç devam etti. Bugünde resmi devir teslim törenini yapıyoruz. Her ne kadar başkanım bu işi devretmiş olsa da, he ne kadar ben bu görevi devralsam dahi birlikteliğimiz, kardeşliğimiz, birbirimizden alacağımız bilgi ve görgümüz ebediyen devam edecek. Biz Elazığ'dan ilk günden itibaren 'Elazığ'ın sesi birliğin adresi' sloganıyla ortaya çıktık. Elazığlı hemşehrilerimiz bu sese kulak verdi. Bize destek veren tanıdığım tanımadığım herkese çok teşekkür ediyorum. Elazığ'a hizmet etmek bir gurur ve şereftir. Bu şerefi bugün omuzlarımızda taşıyorsak benim için çok anlamlıdır. Önümüzdeki süreçte atacağımız adımlarla Elazığ'a büyük hizmetler yapacağımız süreç olacaktır. Hiçbir zaman Elazığ Belediyesi'ni siyasi bir belediye olarak idare etmeyeceğimizi ben buradan duyurmak istiyorum. Elazığ Belediyesi'ni bir şantiye ve hizmet belediyeciliği olarak yapacağız. Ne kadar çok hizmet edebilir ve ne kadar çok ileriye götürebilirsek o kadar mutlu olacağımın da bilinmesini istiyorum. Elazığ Belediyesi'ni hep birlikte yöneteceğiz. Hiçbir kesimi yok kabul etmeyip, hiçbir kesimi ötekileştirmeyeceğiz. Elazığ'ın bütün mahallelerine, caddelerine, sokaklarına adil bir hizmeti birlikte götüreceğiz" şeklinde konuştu.

Daha sonra Yanılmaz, Salmanoğlu'ndan görevi devraldı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Elazığ'ın Yeni Başkanı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement