Emniyet Teşkilatı'nın 167. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Emniyet Teşkilatı'nın 167. Yıl Dönümü

Emniyet Teşkilatı'nın 167.yıl dönümü Konya'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

10.04.2012 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü Konya'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ve saygı duruşu başlayan tören İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Atatürk anıtı önündeki tören sona erdi. Törene, Altınekin Kaymakamı Murat Şener, İlçe Belediye Başkanı Ali Poçan, İlçe Jandarma Komutanı Zihni Say ve çok sayıda polis ile yakınları katıldı.

- Kulu -

Kulu'da Anıt Meydanı'na İlçe Emniyet Müdürü Güray Tan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Tan'ın açılış konuşmasıyla devam etti.

Anıt Meydanı'nda yapılan törenden sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde misafirlere ikramda bulunulurken törene, Kaymakam Ayhan Işık, Garnizon Komutanı Levent Özlü, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluş örgütlerinin temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

- Yunak -

Yunak İlçe Emniyet Teşkilatı tarafından Polis Haftası dolayısıyla şehit polisler için mevlit okutuldu.

Çarşı Cami'nde okutulan mevlide çok sayıda polis ve vatandaş katıldı. Katılanlara çikolata ve gül suyu ikram edildi.

- Cihanbeyli -

Cihanbeyli'de Atatürk Anıtı'na çelen sunumuyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

İlçe Emniyet Müdürü Gülhan Özkan, burada yaptığı konuşmada, ilçenin huzur ve güvenliğinin polislerin özverili çalışmaları sonucunda sağlandığını söyledi.

Konuşmaların ardından şiir ve kompozisyon dalında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilerle başarılı polis memurlarına ödülleri ve hediyeleri verildi.

Törene Cihanbeyli Kaymakamı Kemal Kızılkaya, Belediye Başkanı Mehmet Ali Önal, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Kösem, Cumhuriyet Başsavcısı Halil Şener, belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Emniyet Teşkilatı'nın 167. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement