Engelliler Meclisi'nden İftar Yemeği - Son Dakika
Son Dakika Logo

Engelliler Meclisi'nden İftar Yemeği

Engelliler Meclisi\'nden İftar Yemeği
14.08.2012 15:54

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri, her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

Engelliler Meclisi üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Bahçe Restoran'daki iftara, Ak Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Handan Çevik, Engelliler meclisi yürütme kurulu ve üyeleri de katıldı.

Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan, Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) sonuçlarının açıklanmasıyla, bazı engelliler için Ramazan Bayramı'nın çifte bayram olacağını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak ise, Ramazan ayının herkes için çok daha bereketli olduğunu belirterek, ÖMSS sınavında atanan engellilere hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Şamil Çınar da, Engelliler Meclisi'nin birçok alanda örnek olduğunu kaydederek, iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelliler Meclisi'nden İftar Yemeği - Son Dakika


Advertisement