Enkazda dram... Yıkılmış bina enkazı arasındaki bebek oyuncakları yürek dağladı
Gaziantep'te yıkılan binalardan geriye küçük çocukların hatıraları kaldı
GAZİANTEP - Türkiye'yi sarsan depremin ardından enkaz yığınları arasında kalan çocukların hatırası oyuncaklar görenlerin yüreklerini dağladı.
Arama kurtarma ekipleri Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'nde 11 katlı binanın enkazında yaralı ya da cansız beden çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Ancak ekipler enkaz ve demir yığınları arasında bebeklerin hatırası olan oyuncakları görünce büyük üzüntü yaşadılar.
Yerle bir olan yüksek katlı binadan çok sayıda kişinin kurtarıldığı, ekiplerin halen zamanla yarışının sürdüğü bildirildi
Son Dakika › Güncel › Enkazda dram... Yıkılmış bina enkazı arasındaki bebek oyuncakları yürek dağladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)