Ercik: "Birilerinin Hoşuna Gitmese de Çalışmaya Devam Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Ercik: "Birilerinin Hoşuna Gitmese de Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Ercik: "Birilerinin Hoşuna Gitmese de Çalışmaya Devam Edeceğiz"

AK Parti Mersin il Başkanı Cesim Ercik, AK Parti hükümetlerinin, millete verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Birilerinin hoşuna gitmese de çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

09.07.2016 12:23

AK Parti Mersin il Başkanı Cesim Ercik, AK Parti hükümetlerinin, millete verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştığını belirterek, "Birilerinin hoşuna gitmese de çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ercik, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç'ın, Mersin- Silifke yolunda bayram tatili dolayısıyla yaşanan trafik sıkışıklığını gündeme getirerek, AK Parti'yi suçlamasına yönelik eleştirilerine yazılı bir açıklamayla yanıt verdi. MHP İl Başkanı Kılıç'ın, AK Parti ve hükümeti hedef alan asılsız ve mesnetsiz açıklamalarda bulunduğunu dile getiren Ercik, bu açıklamaların karalamaya dönük olduğunu öne sürdü. AK Parti hükümetlerinin, milletin her kuruşunun kıymetini bilen, her kuruşun hesabını da millete verebilecek bir hareket olduğunu vurgulayan Ercik, "AK Parti'nin her icraatı ortadadır, her adımı açık ve şeffaftır. MHP İl Başkanı kirli oyunlar görmek istiyorsa, milletin parasının nasıl çarçur edildiğini görmek istiyorsa, milletin hazinesinin nasıl bir gecede boşaltıldığını görmek istiyorsa 2001 yılı öncesine baksın. Orada mensubu olduğu partinin de içinde bulunduğu hükümetin bu milleti nasıl namerde muhtaç ettiğini görecektir. Bu ülkeyi IMF kapılarında nasıl dilendirdiklerini görecektir" ifadelerini kullandı.

Milletin, kimin neyi yaptığını, kimin neyi yapmadığını gördüğünü kaydeden Ercik, şöyle devam etti: "Hem Türkiye genelinde hem Mersin'de 2001'den bu yana bu zihniyete milletimiz tokat üstüne tokat atıyor, iftira ve karalama siyasetine milletimiz sandıkta gereken cevabı veriyor. Mahkeme köşelerinde sürünen, kendi başarısızlıklarını birbirlerini yiyerek ödeyen bir parti bu millete hizmet edemez, aksine millete hizmet edenlerin önünde engel olur. Biz AK Parti hükümetleri olarak bu millete hangi sözü vermişsek o sözü yerine getirmek için Başbakanımızla, Bakanımızla, Bakanlarımızla ve AK Parti kadrolarıyla geceyi gündüze katarak çalışıyoruz. Birilerinin hoşuna gitmese de çalışmaya devam edeceğiz. Mersin'e yeni yollar, havalimanı ve hızlı treni kavuşturacağız, Akdeniz Sahil Yolu'nu tamamlayacağız. Doğayı korumak adına ince eleyip sık dokuduk, projede Mersin sınırları dahilinde 7 olarak başlayan tünel sayısını 22'ye çıkardık ve toplamda Akdeniz Sahil Yolu'nda 27 tünel inşa ediyoruz. MHP İl Başkanı belki hatırlamaz ama Akdeniz Sahil Yolu ve hızlı tren için hayal diyen siyasetçi kendi partisinin bir bakanı idi. Şimdi bizler AK Parti kadroları olarak onların hayal dahi edemediği işleri gerçekleştiriyoruz. Rahatsızlıkları bu yüzdense verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ercik: 'Birilerinin Hoşuna Gitmese de Çalışmaya Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement