Erzurum'da Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Start Aldı - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Start Aldı

Erzurum\'da Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Start Aldı

Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3'üncü klasman müsabakaları, Erzurum'da başladı.

15.04.2012 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3'üncü klasman müsabakaları, Erzurum'da başladı.

Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, İrlanda, Lüksemburg, Moğolistan ve Kuzey Kore'nin mücadele edeceği müsabakalar Türkiye- Yunanistan maçı ile başladı. 3 binlik Buz Hokeyi salonunda yapılan karşılaşmayı çok sayıda vatandaş izledi. Karşılaşmanın ilk periyotu 1-1 tamamlanırken, ikinci periyotta Türk Milli Takımı üstün bir performans sergileyerek 4-1 öne geçti. Karşılaşmanın üçüncü ve son periyotunda Türk Milli Takımı Serdar Semiz ve Alper Solak'ın kaydettiği 2 golle Yunanistan'ı 6-1 mağlup etmeyi başardı.

Türk Milli Takımı Yunanistan karşısında şu kadroyla mücadele etti:

Kaleciler: Fikri Atalı, Levent Özbaydoğan, Barış Uçele

Oyuncular: Emrah Özmen, Erdoğan Coşkun, Serdar Semiz, Alper Solak, Serkan Gümüş, Yusuf Halil, Gökalp Solak, Batın Kösemen, Bekir Akgül, Oktay Yavuzarslan, Doğu Bingol, Göktürk Taşdemir, Galip Hamarat, Cengiz Akyıldız, Burak Aktürk, Caner Baykan, Cafer Abaylı, Gürkan Çetinkaya.

Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Klasman müsabakaları bugün yapılacak Lüksemburg-İrlanda ve Moğolistan-Kuzey Kore maçlarıyla devam edecek.

Buz Hokeyi Federasyon Başkanı Orhan Duman, böylesine üst düzey önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Teknik kadro ve oyunculara güvendiklerini belirten Başkan Duman, "Milli takım ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar alacağına inanıyoruz. Bizlerde Türkiye'ye yakışır bir organizasyon olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Erzurum halkını heyecanlı ve kıran kırana geçecek maçlarda milli takımı desteklemeye davet ediyoruz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement