Esenyurt'ta Öğretmenler Günü Kutlama Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Esenyurt'ta Öğretmenler Günü Kutlama Programı Düzenlendi

Esenyurt\'ta Öğretmenler Günü Kutlama Programı Düzenlendi

Esenyurt ’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Borusan Asım Kocabıyık Anadolu ve Teknik Meslek Lisesinde kutlandı.

24.11.2015 18:21

Esenyurt 'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Borusan Asım Kocabıyık Anadolu ve Teknik Meslek Lisesinde kutlandı.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Borusan Asım Kocabıyık Anadolu ve Teknik Meslek Lisesinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Yazgan, Belediye Başkan Yardımcıları, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

24 Kasım Öğretmenler Günü programında konuşan Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, "Öğretmenlik bir aşk mesleğidir. Eğitimi elinin tersiyle iten bireyler ve toplumlar bir bir körelmiştir. Esenyurt'a 11 yılda başta eğitim olmak üzere çok sayıda hizmet üreten Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu'na ve Eğitim sever Kaymakamımız Sayın Ekrem İnci'ye teşekkür ederim. Başkanımız Necmi Kadıoğlu için şöyle bir söz söylemek çok doğru olur, 'Nerede başın düşerse dara orada Necmi Kadıoğlu'nu ara" dedi.

"ÜLKEMİZDEKİ GÜZELLİKLERİN ARKASINDA SİZLER VARSINIZ"

24 Kasım öğretmenler gününde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Ülkemizdeki bütün güzelliklerin arkasında öğretmenlerimiz vardır. Göreve geldiğimiz günden bu yana Esenyurt 'ta eğitime büyük önem verdik. Eğitim seviyemiz, eğitim kültürümüz ne kadar yüksek olursa ülkemizin dünya üzerindeki konumu da daha yükseklere taşınır. Başta Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk ve onu yetiştiren öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım" dedi.

Son olarak kürsüye çıkan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, "Bizleri hayata hazırlayan, bizlere eğitimin ne kadar önemli olduğunu anlatan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından Borusan Asım Kocabıyık Anadolu ve Teknik Meslek Lisesi öğrencileri hazırlamış oldukları tiyatro gösterisi, slayt gösterisi ve halk oyunları ile tüm öğretmenlere ve konuklara keyifli anlar yaşattı.

Program sonunda aday öğretmenler tarafından Türk Bayrağı ile yemin töreni gerçekleştirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt'ta Öğretmenler Günü Kutlama Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement