Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Ardahan'da - Son Dakika
Yerel

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Ardahan'da

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Ardahan\'da

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, kırmızı et fiyatlarında artış oluyor şeklindeki spekülasyonların olduğunu belirterek, buna rağmen beklenenin olmadığını söyledi.

01.08.2013 12:52

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, kırmızı et fiyatlarında artış oluyor şeklindeki spekülasyonların olduğunu belirterek, buna rağmen beklenenin olmadığını söyledi.

İsmail Kemaloğlu, Ardahan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretten önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kemaloğlu, kırmızı et fiyatlarındaki artışın sorulması üzerine, et piyasası için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi.

Ramazana girildiğinde et fiyatlarında kimsi bir indirim yaptıklarını ifade eden Kemaloğlu, şunları kaydetti:

"Piyasaya bir mesaj olarak yerini buldu. Yani her ne kadar 'et fiyatları arttı, artıyor' spekülasyonları yapılıyor olsa da, aslında beklenen şey olmadı. Yani daha makul gitti diyebiliriz. Önümüzdeki aylara ilişkinde biz pek bir sıkıntı görmüyoruz. Normal kesimler devam ediyor. Sözleşmeli kesimlerimiz var. Bize olan talebi tamamıyla karşılayabiliyoruz. Hatta satışlarımız bu süreçte yüzde yüz arttı. Ramazan süresinde hiçbir sıkıntı yaşamadık. et piyasalarını düzenlemek bizim görevimiz. Ayrıca sütte dahil oldu. Dolayısıyla kurum olarak, et ve sütü topyekun hayvancılık piyasasını düzenleyecek. Bu amaçla buradayız. Burada ilgililerle görüşeceğiz. Bir süre önce de sayın bakanımız buradaydı. Bu bir manada onun devamıdır. Biraz daha ayrıntılı olarak sektör temsilcileriyle görüşmemiz olacak." - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Ardahan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement