Filistin Büyükelçisinden Başkan Güzelbey'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Filistin Büyükelçisinden Başkan Güzelbey'e Ziyaret

Filistin Büyükelçisinden Başkan Güzelbey\'e Ziyaret

Filistin'in Türkiye Büyükelçisi Nabil Maarouf ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

11.10.2012 16:11

Filistin'in Türkiye Büyükelçisi Nabil Maarouf ve beraberindeki heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gaziantep'e gelen Filistin'in Türkiye Büyükelçisi Nabil Maarouf, Başkan Güzelbey'e sıcak ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Güzelbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükelçimizi belediyemizde görmekten çok mutluyuz. Kendilerine Gaziantep ile ilgili bilgiler vereceğiz. Türkiye ile Filistin arasındaki kardeşlik bağları bu ziyaretlerle her geçen gün daha da güçleniyor" dedi.

Başkan Güzelbey, ziyaretin sonunda belediye anı defterini imzalayan Maarouf'a Gaziantep'e özgü el işi bakır pilavlık takdim ederken, konuk Büyükelçi tarafından da Güzelbey'e el işlemesi bir Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Büyükelçi Maarouf, belediyedeki temaslarından sonra Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim ile birlikte Suriye'deki iç savaştan kaçarak Gaziantep'e sığınan mültecilerin çocukları için oluşturulan okulu ziyaret etti. Sınıfları dolaşan Maarouf, çocuklarla ve öğretmenleri ile sohbet ederek yetkililerden okulla ilgili bilgiler aldı. Okulu ve eğitim sistemini çok beğenen Maarouf, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine teşekkür etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Filistin Büyükelçisinden Başkan Güzelbey'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement