Gaziantep Medya Platformu Derneği (Gamep) 1. Yılını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Medya Platformu Derneği (Gamep) 1. Yılını Kutladı

Gaziantep Medya Platformu Derneği (Gamep) 1. Yılını Kutladı

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP), 1.kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde üyeleriyle bir araya geldi.

19.05.2013 15:13

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP), 1. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde üyeleriyle bir araya geldi.

Dülükbaba Göl Kafe Restaurantta düzenlenen kutlama etkinliklerine AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, MHP İl Başkanı Mustafa Erzin, GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Sanatçı Bülent Serttaş ve çok sayıda GAMEP üyesi medya çalışanı katıldı.

Kutlama etkinleri kapsamında Reyhanlı'da yaşanan olaylar nedeniyle etkinlik içerisinde yer alan tüm konser programlarını iptal ettiklerini açıklayan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Medya platformunun 1 yıl içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bir yıl gibi kısa bir sürede yıllardır yapılamayan birçok projeyi üyeleriyle birlikte hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Özkoyuncu, " Gaziantep'te faaliyet gösteren tüm medya çalışanlarını bir çatı altında toplamak için çıktığımız bu yolda şimdi yaklaşık 215 üyemizle birlikte emin adımlarla yürüyoruz. Hedeflerimiz büyük ve bu hedefler doğrultusunda üyelerimizle yan yana, kol kola özlemi duyulan birçok projeye can vermeyi ümit ediyoruz. İkinci yılımızda da sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz aralıksız sürecek ama öncelikle basın mensuplarımız için özel bir lokal açmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra yılda bir defa da Yerel Medya Haftası kutlanması için hazırlıklar yapacağız" dedi.

GAMEP'in yerel medya için gerçekleştirdiği faaliyetlerin devamının gelmesini beklediğini ifade eden Gaziantep Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ise yaptığı konuşmada, "GAMEP'in

bir yıllık faaliyetini dinledim ve

çok memnun oldum. Bu çalışmaların sürekli olmasını diliyor ve bekliyorum" dedi.

GAMEP

organizasyonuyla tüm medya çalışanlarının

bir araya gelmesinden mutluluk duyduğunu belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, "Güzel bir mekanda şehrimizin medya çalışanlarıyla bir arada olmak gerçekten sevindirici bir durum. Basın mensuplarımız şehrimiz için ve bizler için çok önemli. Sanayi, ticaret ve bir turizm şehri olan Gaziantep'in ülkeye, ülkenin de dünyaya açılan kapılarısınız. Çok büyük sorumluluklarınız ve yükümlülükleriniz bulunmakta. Her zaman yanımızdasınız sıcak soğuk demeden her zaman bizimle birliktesiniz. Bugün böyle bir günü bir arada geçirmekten bizlerde çok mutlululuk duyduk. Çünkü Gaziantep her zaman birlik ve beraberliğiyle anılan bir şehir. Bu bağlamda sizlerinde böyle güzel bir birlik ve beraberlik sergilemesi çok büyük bir anlam ifade ediyor. Bu birlikteliğin çok büyük başarıları da beraberinde getireceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Kendisinin yerel basın içerisinde genel müdür olarak yıllarca görev yaptığını ve medya çalışanlarının durumundan en iyi anlayacak kişilerin başında geldiğini aktaran AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan,

medya çalışanlarıyla bir araya gelmekten şeref duyduğunu söyledi.

Erdoğan, konuşmasında

" Sizlerle bir arada olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Çünkü sizler Gaziantep'in yüzüsünüz. Hani bazen derler ya 'Ben yerel gazetelere pek bakmıyorum' diyenler duyarsınız.

Ben açıkça söylüyorum ulusal basına pek bakmıyorum ama yerel basında elime geçen tüm gazeteleri satır satır okuyorum. Buna vekil arkadaşlarımda şahit. Uçakta valiz dolusu yerel gazeteyle giderim hepsini tek tek okurum. Sebebi ise sizler Gaziantep'in yüzüsünüz. Çünkü Gaziantep'te ne olup bittiğini her an biz burada değiliz, her an yakalama şansımız yok. Yorumlarınız son derece önemli. Gaziantep'te bir olay oluyor, bazı noktalarda eksiklikler var, yatırım yapılması gerekiyor, müdahale edilmesi gereken durumlar oluyor. Yada daha farklı olaylar, bunlardan nasıl haberdar olacağız. Bu şehrin milletvekiliyseniz, yöneticileriyseniz buradaki gazeteleri ve basını takip edeceksiniz. Bu nedenle yerel medyamız bizler için çok önemli ve değerli" ifadelerinde bulundu.

Güzel bir günde güzel bir mekanda güzel insanlarla birlikte olmak mutlulukların en büyüğü diyen Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, 1. kuruluş yıl dönümünü kutlayan GAMEP'in başarılarının devamını diledi.

Etkinliğe katılan MHP İl Başkanı Mustafa Ersin ise, medya çalışanlarının bir çatı altına önemli çalışmalara imza atmasının Gaziantep adına sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti.

GAMEP etkinliğine katılan ünlü sanatçı Bülent Serttaş'ta gazetecilerden gelen yoğun istek üzerine "Antebin Kalesine" isimli şarkıyı seslendirdi. İlerleyen dönemlerde tekrar Gaziantepli gazetecilerle bir araya gelmeyi umut ettiğini ifade eden Serttaş, "GAMEP'in başka bir organizasyonunda inşallah sizler için özel bir konser veririz" dedi

Yapılan konuşmaların ardından medya mensuplarına GAMEP rozetleri protokol üyeleri tarafından takıldı. GAMEP üyelerine küçük hediyelerinde verildiği 1. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri toplu fotoğraf çekimlerinin ardından son buldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Medya Platformu Derneği (Gamep) 1. Yılını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement