Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Okullara Kitap Desteği - Son Dakika
Yerel

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Okullara Kitap Desteği

Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu\'ndan Okullara Kitap Desteği

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İmam Hatip Lisesi ile Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret ederek Belediye Kültür Yayınları eserlerini armağan etti.

21.01.2014 14:20

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İmam Hatip Lisesi ile Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret ederek Belediye Kültür Yayınları eserlerini armağan etti.

İlk önce ilçede birçok başarıya imza atan Gediz Atatürk Ortaokulu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Okul Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu ve öğretmenlerle görüştü. Okulları daha iyi tanımak ve eğitime destek olmak için okulları ziyaret ettiğini belirten Belediye Başkanı Saraoğlu, "İlçe merkezinde bulunan okullarımızı yakından tanımak, onların eğer varsa ihtiyaçlarını ve sorunlarını gidermek amacıyla ziyaretlerimize devam ediyoruz. Belediyemiz eğitime destek kampanyası çerçevesinde okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi ve çocuklarımıza daha iyi eğitim verilmesi amacıyla çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Başkan Saraoğlu, Atatürk Ortaokulu Kütüphanesini zenginleştirmek amacıyla getirdiği Gediz Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşturulan bir koli kitabı Okul Müdürü Hasan Ali Tanrıkulu'na teslim etti.

Daha sonra Gediz İmam Hatip Lisesi'ne geçen Başkan Saraoğlu, Okul Müdürü Hasan Gök, idareciler ve öğretmenler tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Okul Müdürü Hasan Gök'ten okul hakkında bilgi aldı.

Gediz İmam Hatip Lisesi'nin gösterdiği başarılarla her zaman gurur duyduklarını ifade eden Başkan Saraoğlu, "başarılarıyla ilçemizin adını duyuran tüm okullarımızı kutluyorum. Bu başarıların desteklenmesi gerekir. Bunu her zaman söylüyor ve bu konuda çalışma yapılması gerektiğini dile getiriyoruz. Belediyemiz olarak her türlü aktivite ve başarıya imza atan çocuklarımızı ve okullarımızı destekliyoruz" dedi.

Başkan Saraoğlu, görüşmeler sonunda, Gediz Belediyesi Kültür Yayınları eserlerini okul kütüphanesine armağan etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu'ndan Okullara Kitap Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement