Gediz Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gediz Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu

Gediz Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkan, amatör spor kulübü yöneticileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Gediz Belediye Başkanı Akçadurak, amatör spora ve sporcuya destek olmaya devam ettiklerini belirtti ve spor kulüplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

11.05.2023 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Erkan, ilçede bulunan amatör spor kulübü yöneticileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Programda Göreve geldikleri günden bugüne kadar amatör spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirten Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; "Gediz Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde amatör sporun ve amatör spor kulüplerinin yanında olmaya devam ediyoruz. Gerek malzeme gerekse nakdi destekle spor kulüplerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi.

Spor kulüplerinin yanlarında olduklarını kaydeden Başkan Akçadurak, amatör spor kulüplerinin eksiklikleri hakkında kulüp yöneticilerinden bilgi aldı.

Program sonunda amatör spor kulüpleri temsilcileri, her zaman amatör sporun yanında olan Başkan Akçadurak'a desteklerinden dolayı teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Başkanı Amatör Spor Kulüpleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement