Gediz Belediyesi Öğrenciler İçin Karne Şenliği Düzenleyecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gediz Belediyesi Öğrenciler İçin Karne Şenliği Düzenleyecek

18.01.2012 14:44

Gediz Belediyesi, 20 Ocak 2012 tarihinde sömestr tatiline girecek olan öğrenciler için "Karne Şenliği" düzenlemeye hazırlanıyor.

Gediz Belediyesi, 20 Ocak 2012 tarihinde sömestr tatiline girecek olan öğrenciler için "Karne Şenliği" düzenlemeye hazırlanıyor.

23 Ocak 2012 Pazartesi günü saat 13.00'da Park Orman Kafe'de başlayacak olan "Karne Şenliği" etkinliklerinin akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, her yıl olduğu gibi yarıyıl tatiline kadar yorgun düşen öğrenciler için bu yılda Karne Şenliği düzenleyerek çocukları eğlendirip sevindireceklerini söyledi.

İlçedeki ilköğretim öğrencilerini kapsayan etkinliğe tüm öğrencilerin katılmalarını beklediklerini belirten Belediye Başkanı Saraoğlu, "Yarıyıl tatili nedeniyle düzenleyeceğimiz etkinliklerle çocuklarımıza moral olarak destek sağlamayı amaçlıyoruz. Tüm öğrencilerimizi, çeşitli eğlence ve oyunlarla çok güzel bir gün geçirecekleri şenliklerimize katılmalarını bekliyoruz" dedi.

Animasyon ve eğlencelerle devam edecek olan etkinlikte öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılacağı bildirildi.

- KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Belediyesi Öğrenciler İçin Karne Şenliği Düzenleyecek - Son Dakika


Advertisement